Teremtő hétvége – 2020. április 3-5.
2020. április 03. írta: Csillagtenger

Teremtő hétvége – 2020. április 3-5.

Tyű micsoda hétvége elé nézünk. Zseniális energiák együttes hatása. Teljes átminősítő erő, belső erőre ébredés, abszolút teremtés. Az anyagi életed, az anyagban való megélésed változik át teljesen, radikálisan, végérvényesen, rájössz miért vagy itt és mire használhatod az erőidet, illetve mi valódi erőforrásod, honnan merítesz.

Tudom, most más időket élünk és máshol van a fókusz, de attól függetlenül az energiák működnek, és nem mehetünk el amellett, hogy Vénusz hercegnő a Plejádok csillagaiban táncol ma és holnap (április 3-4.). Ez az abszolút teremtés lehetősége. A szerelem csodájának megélése. A létezés ereje, enerigája vibrál, táncol, kacag, sugárzik, áramlik és jelenik meg mindenben és mindenkiben. Az anyagi világ telítődik az isteni termékenységgel. Vénusz (Aphrodité) a földi világ megteremtése, ahogy lába nyomában kikelt a fű, elindult az élet. Ez az élet vagy te magad. És minden alkotásod, teremtésed. Amit most a hétvégén megélhetsz, hogy ez valódi, élő, örök, és állandó. És ott van benne a teremtés ereje. Az Univerzum ereje. Szívd magadba ezt az energiát és érezd ahogy a fizikai létezésed, a mindennapjaid, a tested telítődik ezzel az energiával, és ezáltal más magasságokba, dimenziókba emelkedik. Vénusz a befogadó termékenység, aki most az isteni teremtőerőkből merít és lépte nyomán adja át neked. Nem kell mást tenned mint megnyílnod ennek az energiának, ennek az erőnek és átengedni magadon, és meglátod, ahogy a hétköznapi tetteid, cselekedeteid felfényesednek, mások lesznek, nem a megszokott, hanem annál több. Amit szavakkal igazán ki sem tudok fejezni, de tudod, érzed miről beszélek. Engedd a bőséget áramlani magadban.

És közben figyelj a gondolataidra. De tényleg. Mert szombaton, április 4-én Merkúr és Neptunusz járnak közös táncot a halak zodiákusában és Vízöntő-Halak csillagképek összefolyásánál. Oh hát ebben benne van minden ami most körülvesz a külvilágban. Ezzel az állással most megértheted miért történik mindaz ami történik odakint és miért úgy éled meg ahogyan. Hűűű mekkora erő van ebben. És mekkora lehetőség is rejlik benne egy valami olyan megteremtésére amit lehet most el sem tudsz képzelni. Na de erről bővebben a holnapi előadásban. Akit érdekel, még jelentkezhet, részletek az eseményleírásban.

És a hétvégét zárja Jupiter-Plútó első találkozója, amiben ott a radikális erő átírni a sorsod, kezedbe venni az irányítást és innentől a szellemi vezérlet szerint élni és teremteni. Jupiter ugyanis az istentudás, benne van meg az a bölcsesség, amivel megérted miről is szól az élet. Ami több mint amit a látható világban tapasztalsz. Ezzel az együttállással kinyílik az Univerzum kapuja és megjön a megértés, a megvilágosodás. Plútóban eleve ott ehhez az erő, és azzal, hogy ő a Naprendszerünk szélső bolygója, ő nyitja az isteni világok felé az utat. Ez történik most. És mivel a Nyilas és Sas csillagképek energiamezejében áll fel ez az együttállás, közvetlenül tudod felvenni a kapcsolatot a Teremtővel, a Nyilas ugyanis a fénynemzés energiája, és tudsz kiemelkedni a karma kerekéből a Sas energiája által, hiszen ő az az erő, aki a földi világban nemződik (Te) de már nem oda születik, hanem szárnyal felfelé. Mi kell ehhez? Indítsd el azt az aranyszálat, ami egyébként is a küldetésed, mert magyarnak születtél a mag tudásával, a mag erejével. És ezt egyénileg, mégis közösen. A tudatosság ugyanis egyénileg ébred, nem is tud másképp, és abban van az erő, az az erő, amit ha megszereztél, soha el nem lehet venni tőled. És ez az ami aztán egyesül. Ezért egy imára hívok mindenkit, aki hívást érez arra, hogy elindítsuk a fényt. Egyénileg de mégis közösen egy időben. A Nyilas a magyarság csillagképe, Jupiter a tudatosság, a hit bolygója, a mag benned van. Az erőtér tehát feláll, rajtad múlik kihasználod-e. Nem kell mást tenned, saját szavaiddal mondj el egy imát azért, hogy a fény elindul a szívedből, terjed, mindent átfog és körbeér, és közben érzed és látod hogy a szeretet ereje árad és ez az irányadó. Mindezt 2020. április 5-én Napkeltekor javaslom (6:14) keleti irányba fordulva gyertyafény mellett minimum 10 perc hosszan, mert Jupiter-Plútó együttállás együttállása még Napkelte előtt történik, amikor még sötétség van. A fényt nem a sötétben indítjuk. És nagyon fontos, az ima valamiért szóljon és ne valami ellen. Az élet ugyanis nem valami ellen van, hanem az élet éltet, erősít. (Erről a együttállásról is elmondok többet a szombati előadásban, mert nagyon sok minden más is van benne.)

Ne feledd, a hétvégén hangsúlyos energiák dolgoznak együtt, abszolút teremtés történik. Kicsiben (saját életed) és nagyban (világ). Légy tudatos arra mit csinálsz, mit mondasz, minek nyílsz meg, mit fogadsz be és mit mondasz ki. A Teremtő megrajzolja a táncrendünket és egymás után küldi a táncparkettre a minket segítő mestereket. Nincs más dolgunk mint velük táncolni, átadni magunkat erejüknek, magunkba engedni őket és megteremteni a világunkat. Használd ki ennek a hétvégének az erejét, egy teljesen új jövőt írhatsz magadnak. Ezt senki más nem tudja megtenni helyetted.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2015586594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu