Teljes tökéletes harmónia vagy abszolút zűrzavar?
2020. március 11. írta: Csillagtenger

Teljes tökéletes harmónia vagy abszolút zűrzavar?

Milyenek mostanában a napjaid? Mennyire jellemző rád a teljesség, vagy éppen a káosz? Érdemes figyelned hogyan éled meg meg a mindennapokat, mi a jellemző mostanában, hogyan működnek a dolgaid, te hogy reagálsz a téged körülvevő életre, eseményekre? Ugyanis olyan időszakban vagyunk, amikor megélheted azt az állapotot, amit úgy hívunk Mennyei Egység. Az igazi ősállapot. Központi csillagunk, a Nap, az égi birodalom azon részén vándorol, ahol ezt átélheted. A földi világban, a korlátok között a tökéletes áramlás állapotát. 2020. március 8-án, Neptunusszal való találkozója után lépett be ide és egészen a tavaszi napéjegyenlőség pillanatáig, március 21-ig itt halad. A legtökéletesebb harmónia megélésének lehetősége, amikor Egy vagy önmagaddal.

 

Vagy nem.

 

Azt kell mondjam tökéletesen van időzítve a jelenlegi zűrzavar. Annyira remekül működnek az égi energiák. Minden azért történik éppen jelenleg, hogy megtapasztalhasd hogyan is állsz önmagaddal. Mennyire van meg benned az egység, te irányítod az életedet, ura vagy a történéseidnek, te teremted a világodat, vagy még a félelem vezérel, hagyod hogy irányítsanak, a külvilágra figyelsz, rettegsz.


Ez a 10 nap egy nagy főpróba. A következő évtől már élesben tapasztalhatod meg, amire most ráláthatsz, megérthetsz. Arra ad lehetőséget ez az időszak, hogy megfigyeld, belül élsz-e, a belső erődből, hitedből merítesz, vagy még nem vagy rá tudatos, még nem találtad meg. Nem kell mást tenned mint teljes őszinteséggel figyelned magad. Mennyire hatnak rád a külvilág dolgai, és azokra hogyan reagálsz. Mennyire dőlsz be a manipulációnak, vagy átlátsz a ködön. Semmi gond nincs, akkor sem ha igen, hiszen ezzel megtudhatod hol vannak még félelmeid, mikkel nem mersz szembenézni. Mert ha ezt tudatosítod, már megvan az első lépés afelé, hogy átvedd az irányítást életed felett. Ugyanis senki és semmi nem tud téged irányítani mint te saját magad. Ezt tanulod a polaritás világában, ezért élsz a földi világban. Ne feledd, a külvilág mindig reakció, semmi nem onnan indul ki, az csak a válasz. Ha ezt megérted, már nyertél. Figyeld magad. Őszintén. 2020. március 16-a hétfőtől egy kicsit még erősebb lesz ez az energia, de onnantól jobban meg is értheted.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr815515480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu