Az abszolút teljes kiteljesedettség állapota – 2020. március 8.
2020. március 08. írta: Csillagtenger

Az abszolút teljes kiteljesedettség állapota – 2020. március 8.

Nehéz igazán szavakba önteni ezt a mai napot, hiszen ez már nem a szavak szintje. A mai napban benne van a teljes kiteljesedettség lehetősége. Amikor benne vagy a virágban, a madárdalban, a szellő suhanásában, a felhő mozgásában, a napsugárban, valamint a látható világ minden pillanatában, elsősorban önmagadban. Ma megérezheted ki is vagy valójában. Amikor érzed, hogy szíved nyílik, és képes befogadni az egész világot, az univerzumot, hiszen ő maga a minden, az élet, a létezés. Ma lehetőséged van megérezni, hogy nem csak ebben a világban élsz, hanem egyszerre több párhuzamos létformában, ahol egyszerre tanítasz és tanulsz mint ebben a fizikai testben, és átjárás van ezen életek között, hiszen mind te vagy és így megérezheted azt is, hogy valóban mindenhol ott vagy, egyszerre, minden szívdobbanásra tovább tágulsz, és bővülsz és tanulsz, és tapasztalsz, hiszen valóban te vagy a minden, te vagy az Egy, aki tanulni akar, még teljesebbé válni. Ma megérezheted önnön önmagad legtökéletesebb állapotát. A földi és isteni világban egyszerre.

 

És válaszúthoz is érkezel. A mai nap nagy beavató nap. Ma sokminden kiderül, hogy valóban mennyire hiszel önmagad belső erejében, önmagad mindent kiteljesítő állapotában, a teljességben, vagy csak abban hiszel amit látsz, amit két kézzel meg tudsz tapaszalni. Mert ma sokszorosan tesztelődik melyik világ számodra a valóság. Ma eldöntheted végleg melyik úton haladsz tovább. Akármelyiket is választod, az válik szíved, lelked legmélyén a valódi valósággá. Ennek egyik útja mikor tudatossá válsz saját önmagad kiteljesedettségére a korlátolt, szűk anyagi világban. A másikat már ismered, azt hívjuk úgy, hogy a hétköznapok látható világa…

 

Ma Nap-Neptunusz és Vénusz-Uránusz együttállások vannak, mindkettőben ott a két világ. Nap aki a földi én, te magad, Neptunusz a mennyei egység, a mennyei én, Vénusz a földi termékenység, Uránusz az égi termékenység, isteni tudás. Az együttállás teljes szimbiózis, amikor az energiák teljességében együtt működnek, tehát ma ezen csodálatos erők összeadják összes tudásukat, hogy együttműködjenek veled. A Nap-Neptunusz együttállás ráadásul már ez Egység kapujában áll fel, ami ma kinyílik, ahová a földi én a mennyei énnel kézenfogva lép be, hogy valóban eggyé váljon önmagával, ami majd holnap, március 9-én a Telihold erejében csúcsosodik ki, így áthatja lelked teljességét. A mai nap tehát kinyitja a kaput az előttünk álló évek legcsodálatosabb, legkiteljesedettebb lehetősége előtt, amire Neptunusz már készül egy ideje. Ez a kapu nyílik, de rajtad múlik belépsz-e rajta. A mai nap ebben nagy előrelépés. És mindezt kiegészíti a Vénusz-Uránusz együttállás a Kos csillagkép fejénél, ahol megértheted hogyan is tudsz kiemelkedni. Vénusz és Uránusz szintén a földi és égi teremtés együtt, az ő közös munkájuk által is arra kapsz ma rálátást, hogy valóban mi fontos számodra, melyik világ, képes vagy-e szintet lépni, rájönni saját végtelen teremtő erődre, de rájöhetsz arra is, hogy miért vagy ebben a világban.

 

És ne feledjük, hogy Mars a Déli Korona alfa csillagánál halad, Szaturnusz pedig a Sas csillagaiban. Minden azért dolgozik, hogy rájöjj végre, hogy te vagy a minden, benned van az erő, te alakítod a világodat, és minden ami kint van az a belsőd kivetülése.

 

Minderről sokkal sokkal részletesebben a ma esti Belső erő ébredése előadásban, ahol ismét készülök egy meglepetéssel is, segítek neked belátni a kapun túlra.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2015510316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu