Az élet maga – 2020. március 5.
2020. március 05. írta: Csillagtenger

Az élet maga – 2020. március 5.

Ma hajnalban (március 5) Vénusz elhagyva a kos jelét, belépett saját jegyébe, a bika zodiákusába. Ezáltal teremtő erőink, érzelmeink sokkal kifinomultabbak, lágyabbak lesznek, érezhető lesz a változás. A kosban ugyanis a Mars uralma alatt halad (igaz Mars ereje most le van fogva mert a bakban vándorol), ahol mindig hevesebb, impulzívabb, harcosabb minden. A bika Vénusz lubickol, jól érzi magát, a termékenység energiájában a teremtés bolygója. Mostantól érezheted hogy jobban is mennek a dolgaid, szebbé varázsolódik minden, valahogy mintha finomabb lenne az étel íze, szebb a nap fénye, szebben áll rajtad a kedvenc ruhád. A bika Vénusz ráaádásul imádja a szépet, a jót, a bőséget, most van itt az ideje annak, hogy átadd magad az élvezeteknek, alkotásnak, teremtésnek. Jelenleg a Halak és Kos csillagai között vándorol, március 7-én lép majd be a Kosba, addig Androméda energiájából merít. Ő az áldozat-áldás csillagképe, vagyis az elkövetkező néhány napban ha tudsz valami tudatos áldozatot hozni egy új elindítása érdekében, az meghozza a kívánt ajándékot, áldást, bőséget. Nem feltétlen a pénzről van szó, ez lehet az időd, kényelmed, megszokásaid, bármi. Gondold át, érdemes megragadni, mert vasárnap, március 8-án Vénusz találkozik Uránusszal már a Kos feje csillagainál, Uránusz erejével ez elindul, magasabb szintre emelődik. Igazán igazán ez az egész szerintem arról szól, hogy szintet tudsz lépni a földi világ szintjén, vagyis a saját életed minőségét tudod megemelni, hiszen a bika a földi világunkat szimbolizáló energia, Vénusz a földi termékenység, Uránusz pedig az isteni tudatosság, szellemiség. Vagyis eljöhet az is, hogy megérted miért is vagy az anyagban, és innentől máshogy is kezeled annak energiáit, adottságait, lehetőségeit, saját tested, vagyis tudatosodsz saját valódi önmagadra.

 

Március 5-én van még egy nagyon erős hatás, a Hold kerül szembe Marssal úgy, hogy mindketten éppen lépnek le a Tejútról. Ez az Ikrek-Nyilas csillagaiban történik, ami egyrészről a magyarság csillagképei, másrészt ez egy elindulás. Az Ikrekben az égi vándor megérkezik az isteni energiákkal (Tejút) és elindul földi útján (ez vagy te), a Nyilasban pedig a fény megszületése és elindítása történik ami a Tejút erejéből táplálkozik, vagyis ezen isteni energia indul útjára minden cselekedetedben, szavadban. És most a Tejút két ága összekötve, ez egyszerre történik, tehát a mai nap nagyon erős abban a tekintetben, hogy megtapasztalhatod, hogy valóban benned van az isteni tűz, és képes vagy bármire. Érzed ennek az erejét? Magyarként, akiben benne van a küldetéstudat, hogy önmagadat, a magyarságot és az egész világot visszavezetni Istenanya országába, most kapsz hozzá egy hatalmas erőt, hogy megtapasztald valóban képes vagy erre, azáltal, hogy saját életedet meg tudod változtatni. Ma, azzal, hogy közben Vénusz, a termékenység energiája is hazaért, kifejezetten erős a teremtés ereje. Használd ki ezt a két erőt (Andromédát is beleértve), hogy megváltoztasd saját világod, életed, gondolkodásod. Megkapsz hozzá minden segítséget, rajtad múlik élsz-e vele.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8715504362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu