Teremtő erőid tudatosítása – 2020. február 27-március 8.
2020. február 28. írta: Csillagtenger

Teremtő erőid tudatosítása – 2020. február 27-március 8.

Egy újabb fejezethez érkeztünk, ami a tegnapi Hold-Vénusz együttállással indult, és majd a március 8-i Uránusz-Vénusz együttállásban csúcsosodik ki. Ebben az energiamezőben megjelenik most a kezdet és a vég, ami a saját életed megteremtéséről, teremtő gondolatiságodról és teremtő erőid tudatosításáról szól. Vagyis itt most megértheted, hogy mi a fontos, minek van létjogosultsága, és az erőt is megkapod hozzá, hogy megváltoztasd, átminősítsd mindazt ami már nem életképes, hogy elindítsd az újat az isteninek megfelelő szinteken, mindazt, amiért tulajdonképpen inkarnálódtál ebbe a világba.

Tegnap, február 27-én volt egy csodálatos Hold-Vénusz együttállás, ami gyönyörűen látható is volt az esti égbolton. Ők a Halak csillagaiban álltak együtt, és innen továbbhaladva, ma, pénteken február 28-án előbb a Hold, majd jövő héten vasárnap, március 8-án Vénusz találkozik a már a Kos csillagaiban járó Uránusszal. Ebben egyidőben van benne a lezárás, befejezés (Halak) és az új kezdet (Kos), hiszen a bolygók összehozzák a két energiamezőt, valamint a kiemelkedés, szintlépés (Uránusz mint kiemelő erő és Kos mint szintemelkédés, új kedzet). Az én olvasatomban ez elsősorban az anyagi világunkról szól, a régi sémákból való kiemelkedésről, mert Uránusz Vénusz uralma alatt a bika jelében van, ami az anyagi világ szimbóluma. Hold a szellemi és anyagi világ közötti közvetítő, a születés istennője, aki bármilyen sötétből kivezet, hiszen ő az éjszakai égbolton a fény, Vénusz az isteni teremtő erők anyagban való megnyilvánulásának szimbóluma, nagyon termékeny energia. Az ő együttállásukkal tehát az isteni teremtő erők egyesülnek, és törnek létbe az anyagban. Amihez megkapják a férfias energiát, hiszen Mars által uralt kosban állank. És mi kell a teremtéshez, születéshez? A férfi és a nő közös teremtő ereje. És mindehhez megérkezik Plútó átminősítő, sorsfordító ereje, hiszen mind Vénusz és Hold közben kvadrát kapcsolatba kerülnek vele. Mind Mars és Plútó a Nyilas csillagaiban járnak jelenleg, fénynemző energiával töltik az amúgy is megszülető új erőt. Ez hatalmas létbetörő, születő energia itt és most ami Uránusz által az isteni világba való kiemelkedésben csúcsosodik ki.

Megélhető ez sokféleképpen, de szerintem az anyagi világ más szemszögből való érzékelésében tud legnemesebben, legmagasabb szinten megvalósulni, amire a tegnap-mai energia adja meg a választ, mert most megkapod a lehetőséget, hogy megértsd, hogy mi a fontos számodra a mindennapokban, a dolgok megléte, halmozása, a másik véleménye, a külvilág csecsebecséi, vagy a létrehozás, teremtő erőid tudatos használata, annak felismerése, hogy valóban bármit képes vagy megvalósítani. A tegnapi napban van meg erre a válasz, abban, ahogy megélted ezeket a benned rejlő teremtő energiákat. Gondolj vissza, milyen volt a napod, hogyan élted meg kapcsolataidat, mennyire voltál indulatos, veszekedős, impulzív, akár romboló, vagy szenvedélyes, teremtő, alkotó, mert ebben az energiában van meg új világod megteremtésének kiinduló ereje, ami halad Uránuszhoz hogy létbetörjön.

Ha valaki életében az indulatok, a negatív energiák voltak jellemzőek se ijedjen meg. Ez arra hívja fel a figyelmet, hogy még vannak dolgok, amikkel nem tudsz szembenézni, amiket még nem győztél le. Remek lehetőséget kapsz tehát arra, hogy ezeket felismerd, tudatosítsd, hol vannak ezek benned, és bátran szembeszállj velük. A külvilág mindig csak reakció, ami felhívja a figyelmedet arra, hogy mi az ami még nem isteni. Ilyenkor állj meg, és gondold át, hogy a kapott reakció vajon mire válasz. Plútó energiájával most a felismerés és átminősítés is könnyebb. Nem kell mást tenned, mint elkapni, megérteni. Sőt, most arra is kapsz erőt, hogy mindezt tudatosítva, építő energiába fektesd. Hatalmas teremtő erők vannak most mozgásban, mivel minden Egy, minden energiának egy gyökere van, de te döntöd el melyik irányba indul el. Legyen az harag, düh vagy a szeretet, nagyon jó barátod, mert hatalmasat tudsz velük teremteni. Annyi a dolgod, hogy mikor érzed hogy jön fel belőled, ne hagyd hogy fékezhetetlenül utat törjön és romboljon, hanem erejét használva ültesd bele egy olyan képbe, amit szeretnél megvalósítani, annak add az energiát. Majd figyeld ahogy megvalósul és élvezd teremtő erőd erejét, és figyeld ahogy változik világod.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1715495764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu