Tökéletesség pillanatai – 2020. február 24-26.
2020. február 24. írta: Csillagtenger

Tökéletesség pillanatai – 2020. február 24-26.

Még tart a halak-bak energiamező ereje, a mai nap (február 24) nagyon hangsúlyos, de még a következő napoknak is ez lesz a meghatározó energiája, mert nemcsak hogy most még 4-4 bolygó halad bennük (kedd estig míg a Hold át nem lép a kos jelébe), kapcsolatba is kerülnek egymással. A Hold szépen halad végig a halakban álló bolygókón, kezdte tegnap a Nappal (Újhold), majd ma hajnalban (február 24) a Merkúrral állt együtt és este éri el Neptunuszt. Merkúr hátráló mozgásban van, eleve kozmikus, isteni irányba hat hétköznapi gondolkodásunk, Neptunusz pedig a Megváltó, a mennyei egység. A mai nap tehát igen hangsúlyosan a befelé fordulásról szól, a belső békéről, belső gondolatokról, amit erősít, hogy közben szextil kapcsolatban is állnak a bakban battyogó mesterekkel. Hold ma kapcsolódik a Jupiterrel, aztán holnap a Plútóval, Szaurnusszal is, de már a Nap is kapcsolódik a Marssal aztán majd 26-án Merkúr is. Sőt, holnap (február 25) a Mars és Neptunusz között is lesz egy kvintil kapcsolódás, úgy, hogy Mars éppen együtt áll a Leszálló Holdcsomóponttal. Minden arról szól tehát a következő napokban, hogy a koncentráltság és kiáradás által megérted önmagad, megtalálod azt a belső iránytűt, mert a két világ nagyon szorosan van most összekapcsolva. Minél jobban benne vagy mindabban amit csinálsz, vagyis nem vagy szétszórt, tudsz koncentrált lenni és egyszerre egy dologgal foglalkozni, annál könnyebben érted meg a dolgok mögött húzódó valódi történéseket, üzeneteket, mintákat, tanításokat.

 

Mindezt megerősíti a szellemi üzenet, mert a Jupiternek van egy kvadrát (február 23-án vasárnap volt egzakt az Újholddal majdnem egyidőben) kapcsolódása Vénuszhoz, aki már ugyan a kos jelében jár, de mögötte meg a Halak csillagai ragyognak, tehát mind fizikai és szellemi síkon erős most a halak  üzenete. Vénusz-Jupiter kapcsolódása egyébként nagy szereteterőket mozgósít, a kvadrát teremtő energia, Vénusz a teremtés, szerelem, emberi kapcsolatok bolygója, Jupiter a szeretet bölcsessége, kiáradás, tudás. Az isteni tudás tud most megértődni és megvalósulni a hétköznapok tetteiben, ami el is indít. Vénusz a kosban mint indító energia, Jupiter a Nyilas csillagaiban, ahol szintén elindul valami, ott is létbetörés van, ráadásul ez már az isteni szintek felé indít.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3215489750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu