Teljesség megélésének lehetősége – 2020. február 16-18.
2020. február 14. írta: Csillagtenger

Teljesség megélésének lehetősége – 2020. február 16-18.

Jó kis hétvége és következő néhány nap előtt állunk. Jelenleg a Hold még a skorpió jelében halad, de vasárnap reggel 2020. február 16-án belép a nyilas jelébe és kedden 11-ig itt lesz. Ez az időszak a teljesség megélésének lehetőségét adja, mert minden jegyben áll bolygó. Ez úgy képzelhető el, hogy konkrétan a nyilas-bika közötti jegyekben állnak (Hold nyilas, Mars-Jupiter-Plútó-Szaturnusz bak, Nap vízöntő, Merkúr-Neptunusz halak, Vénusz kos és Uránusz bika), de ez a Földről nézve látszik így. Ha azonban eltávolodunk a Földtől, és ránézünk a Naprendszerre amiben élünk, megláthatjuk, hogy a bolygók, akiket mi a Földről látunk, az ő nézőpontjukból hol van a Föld. Ezek a szembenálló jegyek, az ikrektől a skorpióig. És így kapjuk meg az abszolút teljességet. Vagyis a következő néhány napban önmagunk teljességét élhetjük meg mind testi-lelki-szellemi vonatkozásban. Csodálatos lehetőség.

 

Közben történik más is, a Nap szintén vasárnap kilép a Bak csillagaiból így már csak a Vízöntő csillagaiban halad, miközben a zodiákus körén is vízöntőben jár még február 19-ig, ezáltal ebben a teljességgel átitatott 3 napban a vízöntő ereje lesz nagyon hangsúlyos a mindennapjainkban. Hatalmas lelki és szellemi erőt kapunk ahhoz, hogy szembenézzünk és meglépjünk minden olyan dolgot amitől eddig féltünk, halogattunk, nem mertünk vagy tudtunk elintézni. Most a teljesség energiájával meg tudjuk tenni. Hatalmas felszabadító erő.

 

Közben szintén vasárnap a Mars belép a Nyilas csillagképébe de még előtte szombaton, 2020. február 15-én a Tejúton halad a Kígyótartó kezénél. Ez azt jelenti, hogy erőnket abból nyerjük ezen a napon, hogy mi működtetjük a ’kígyónkat’, a belső ösztön és tudatenergiáinkat. Aki megérzi ezt és egyszerre működteti a két erőt, azzal kézben tudja tartani a világát és ki tudja emelni magát a körforgásból, vagyis képessé válik beavatói erői működtetésére. Mars eleve kiltörő erő, Tejúton van jelenleg, ami a kiemelkedés ereje, és a Kígyótartó beavató, aki eleve nem földi minőség – sokszorosan benne van az üzenet, csak használni kell tudni.

 

Aztán halad tovább a Mars és vasárnap belép a bak jelébe, és ezzel a Nyilas csillagaiba. Halad az Al Nasi csillaghoz, a fényteremtő csillaghoz, ahová kedden majd a Hold társáságában együtt érnek el, hogy közösen indítsák útjára a fényt. Mint ahogy már említettem egy korábbi írásban, ez csodálatos lehetőség egy újabb teremtő mágia elindítására. De erről lesz egy külön írás. Viszont a Nyilasba lépve a Mars már a negyedik bolygó ebben az energiában (Jupiter-Szaturnusz-Plútó mellett), nagyon nagy tehát a hangsúly a magyarságon, a fény elindításán, a fény születésén, saját és országod életének megváltoztatásán, felfényesítésén. Közeledik ugyanis a Mars Jupiterhez, hogy megadja neki a kezdő lökést az évet meghatározó változás elindításához.

 

És még egy fontos dolog amit meg szeretnék említeni, hogy ebben a 3 napban, míg a teljesség energiája érződik, Merkúr megfordul a halak jelében, nem sokkal azelőtt hogy együtt állna Neptunusszal, aki már nagyon közel jár az Egység birodalmához. Nincs még itt az ideje, mert valamit meg kell még érteni, valamit még el kell intézni, meg kell tisztítani a múltban, ugyanis Merkúr a Vízöntő jövő csillagaiban fordul és megy vissza a múlt csillagaiba. Így találkozik majd az érkező Nappal szinte egyidőben az Újholddal (megint Nap-Hold-Merkúr, sőt Neptunusz is benne ebben a találkozásban), ami még további csodálatos üzeneteket rejteget. Megint valami csoda születik jövő hét vasárnap, de erről is később.

 

Most koncentráljunk az előttünk álló néhány napra és éljük meg a teljességet.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3515475058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu