Milyen energiákat rejteget a szerelem napja – 2020. február 14.
2020. február 13. írta: Csillagtenger

Milyen energiákat rejteget a szerelem napja – 2020. február 14.

A Hold volt az elmúlt napok főszereplője, azáltal, hogy haladása során szépen fokozatosan került oppozíciós kapcsolatba a másik oldalon haladó bolygókkal. Kezdődött mindez a Teliholddal, majd volt a Merkúrral, Neptunusszal és Vénusszal is szembenállása, és holnap reggel 2020. február 14-én 6:52-kor elérkezik Uránusszal szembe. Uránusz jelenleg a bika zodiákusában, a Kos feje csillagaiban halad, a Hold pedig az Angyal energiamezejéből, a skorpió jeléből inspirálja. Uránusz eleve a magas szellemiség ereje, ami kiemel a hétköznapok problémáiból, a Kos feje is szellemiség, ami új irányba emel, az Angyal egy abszolút magas szellemi erő, a Hold pedig közvetít a szellemi és fizikai világunk között, tehát itt nagyon hangsúlyosan megjelenik a felsőbb világok üzenete egy nagyon tiszta csatorna formájában. Érdemes odafigyelni az álmokra, sugallatokra, bevillanásokra, intuíciókra, ötletekre, főleg a furcsákra, különlegesekre, mert a hétköznapi világgal kapcsolatosan kaphatunk most választ, iránymutatást, hogy a jelenlegiből hogyan tudunk kiemelkedni, változtatni, hogy ne ragadjunk bele az anyagba, ne az legyen a fontos, hogy mim van, hanem hogy hogyan tudom úgy használni a fizikai síkot, hogy megtanulom legjobban kihasználni isteni teremtő erőimet. Ezért javaslom este tisztán, időben lefeküdni, esetleg még kérdést is kiküldeni mielőtt átesnénk az álmok birodalmába, mert most nagyon erős a szellemi világ jelenléte, súgása ami segít a hétköznapokban.

 

És egy mondat a holnapi Bálint napi energiához. Hold hajnalban belép a skorpió jelébe és itt halad két napig, ez idő alatt a lelkiség feltüzelődik, Vénusz a kos jelében jár, ami egy impulzív érzelemvilág, vagyis mindkét női, lélek bolygónk marsikus uralom alatt van, ezáltal a ’szerelem napján’, Bálint napon düböröghet a szerelem, hozhat szenvedélyes, impulzív női energiákat, megélhetjük a szerelem igazi erejét, mélységeit, akár misztikáját, úgymond ’belehalhatunk’ társunk ölelésébe, átélhetünk nagyon szenvedélyes pillanatokat. De lehet ebben sok indulat, feszültség is, ha bennünk fortyog valami, saját magunkkal küzdünk. Szerelem napja ide, szerelem napja oda, nagyon jó időszak arra, hogy rájöjjünk arra hogyan állunk önmagunk érzéseivel, önmagunk felé való szeretettel, hiszen nem a másikkal kell a szerelemben elsődlegesen kiteljesedni, hanem önmagunkkal.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr10015473386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu