Mars a Skorpió farkánál – 2020. február 10-13.
2020. február 10. írta: Csillagtenger

Mars a Skorpió farkánál – 2020. február 10-13.

A Skorpió ereje, vagyis a belső átminősülés energiája idén igen hangsúlyos volt, hosszasan érezhettük hatását mire minden bolygó átvonult rajta, de hamarosan a végéhez érünk, fellélegezhetünk kicsit, ugyanis Mars, utolsó mohikánként is kilép belőle február 13-án. A Skorpió a halál, az alámerülés birodalma, a láthatatlan világa, ahol nincs helye a megúszásnak. Itt szembe kell tudni nézni mindazzal amit eddig rejtegettünk, mert itt dől el, hogy kiléphetsz-e a fénybe, vagy maradsz ugyanazon a körön. Az utolsó lehetőség a fény születése előtt. Aki megúszásra játszik, mert lehet, mindent lehet, annak nincs szintlépés, maradnak a félelmek, hasonló helyzetek, kapcsolatok. Mars elérkezett a fullánk részhez, ahol a méreg van. A méreggel két dolgot lehet, kiölni magadból a nem méltót, ami lehúz, ilyen például a félelem, a harag, a düh, a fóbiák, a démonok, ami által jöhet a fényszületés a Nyilasban, vagy önmagadat puszítod általa. A következő néhány napban erre kapunk lehetőséget. Vagyis figyeld mennyire kint ütközöl, mert akkor bent harcolsz. Minden ami feldühít, ami megakaszt, ha beteg vagy, azt jelenti van még valami amivel nem mertél szembenézni, ekkor indulj el befelé, és meríts abból a hatalmas lelkierőből amit a Skorpió Mars ad neked. Ezzel az erővel bármit le tudsz győzni magadban, és rájössz, hogy nincs is mitől félni, hiszen a Skorpió farka a legmélyebb pont, a baktérítő, innen nincs már lejjebb, sőt, elindul az út felfelé. Vagyis lent vagy a mélységben, mégsincs bajod, ami kimondhatatlanul nagy erőt ad, és ezzel léphetsz tovább. A Mars által tehát legyőzheted az utolsó félelmmorzsákat is, amire azért van szükség, mert ez a Mars konferálja majd be Jupitert és vezeti fel a nagy égi táncparkettre, hogy ő elkezdhesse az idei évet meghatározó munkáját, és átalakítsa az életről alkotott világnézetedet.  

 

De mielőtt ez megtörténne, Mars a Skorpió farkától előbb a Nyilas csillagaiba lép, ahol eléri az Al Nasi csillagot az éppen megérkező Holddal együttállásban, vagyis kettőjük közös energiájával indul el egy újabb teremtő mágia, de erről egy újabb írásban…  

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1015467930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu