Hold a Nimród koronája felett – 2020. február 5.
2020. február 05. írta: Csillagtenger

Hold a Nimród koronája felett – 2020. február 5.

Hold pont most, 2020. február 5-én 13:30-kor lép ki a Bika szarvai közül és érkezik meg Nimród feje fölé mint Nimród koronája. Nimród a beavató, aki tudatában van annak, hogy mindkét világban egyformán él, a korona által koronázódsz meg, ez tehát most 19 óráig egy igazán kimelt néhány óra, amikor kapcsolatba kerülhetsz isteni minőségeiddel, tudatosíthatod a benned lévő beavatói erőidet. A Hold még most emelkedőben van, a nyári napfordulat idejét megelőző pillanatok ezek, amikor a nyáron itt járó Nap által fénymaximum van. Akkor látsz rá valódi teljes önmagadra. Mivel most a Hold jár itt, lelked van teljességében, ezáltal abszolút rá tudsz érezni a benned élő Nimródra, a beavatóra, hiszen nagyon aktív most koronacsakrád, mert a korona oda kerül, és jelenleg ő a Hold. Ráaádásul ez a Hold mindezen idő alatt, míg elvonul Nimród koronája felett, kvadrát, teremtő kapcsolatban van a még mindig az Egység birodalmában járó Vénusszal. Vénusz az Egységben a mennyei szerelem lehetősége, amikor tudatosodik benned, hogy a földi világban isteni teremtő erőid vannak, amivel bármit megvalósíthatsz, kezdve önmagaddal, saját életeddel. Oh, hogy micsoda erők ezek. Hold még kiteljesedőben a koronaként ragyogva (ráadásul növekvő, mert hamarosan Telihold), Vénusz a mélyvizek birodalmában, ahol minden összeér, tehát rájössz, hogy valóban minden belőled indul ki, Hold az érzelem és lelkiség, Vénusz a szeretet, érzelmek, vagyis ez most az abszolút teremtés néhány órája.

 

Hold majd továbbhaladva az éjszaka folyamán eléri a legmagasabb pontot, átfordul, hogy holnap, február 6-án reggel 7-kor együtt álljon a Felszálló Holdcsomóponttal már az Ikrek Castor lábánál, ahol a földi vándor rálép az útjára. Tudjátok mit jelent ez? Hogy amit most, ma, február 5-én délután megteremtesz magadban, az azonnal el is indul, és kimelkedik, kiteljesedik, hiszen rögtön a felszínre tör a Felszálló Holdcsomópont energiája miatt, viszont azonnal el is indul földi útján Castor által. De egy olyan erővel, ami csak a beavatottak sajátja. Ez az erő pedig legyőzhetetlenné tesz. Tehát ha most délután rá tudsz rezegni a lelkedben lévő beavatóra, csodaképességek birtokába jutsz, vagyis inkább úgy mondom, tudatosodnak számodra, mert igazából rendelkezel velük. És mindez kicsúcsosodik egy Hold-Jupiter oppozícióban holnap, február 6-án 22 óra környékén, de már a Pollux-Lant csillagterében. Pollux az örök, aki a halandót öröklétűvé varázsolja, vagyis ami reggel elindult, azonnal örökké, visszavonhatatlanná válik, ami felébreszti lelkedben azt a muzsikát, ami által a legfélelmetesebb félelmeidet is mosolyra váltod, vagyis megszűnik minden ami nehezíti szíved, ami eltávolít önmagad isteni részétől.

 

És azzal, hogy Vénusz majd eléri a kos nulla fokát, a tavaszi napéjegyenlőség pontját február 7-én pénteken az esti órákban, ezzel el is indul egy teljesen más szintű teremtőerő életedben. És ne feledjük, ő Uránusz felé közeledik, aki a Kos csillagaiban az új kört indítja egy magasabb szinten. A Hold pedig ezen találkozások után csúszik bele a Teliholdba és teljesedik ki, a Jupiter pedig a Hold által beavatói erőkkel feltöltve éri el a Vega csillagot, mert lehet ezt még fokozni, de erről egy másik írásban…

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3115460176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu