Küldetéstudatra ébredés – 2020. január 18.
2020. január 17. írta: Csillagtenger

Küldetéstudatra ébredés – 2020. január 18.

 

 

A szombati nap (2020. január 18.) nemcsak az érzelmek miatt nagyon erős, mert nyílik a szívkapu, hanem történik még valami nagyon fontos és kiemelt. Merkúr belép a Bak csillagképbe és rögtön teremtő, kvadrát kapcsolatba kerül az Uránusszal. Aki folyamatosan velem volt az elmúlt időszakban, már ebből értheti, hogy mit jelent ez. Hogy micsoda remek lehetőség ez, mit kapunk megint a kezünkbe. Nyitva a két világ a Mars-Antares miatt, és még tudatosodunk is. Akár mondhatjuk azt is, hogy ez egy nap a megvilágosodásra. Mert, mi is történik?

 

Merkúr és Uránusz is szellemiségbolygók. Merkúr a hétköznapi gondolkodásunk, akivel megérted a dolgok mindkét oldalát (és ne felejtsük, nyitva a két világ), Uránusz pedig aki kiemel a hétköznapokból. A kvadrát kapcsolat teremtő erő, amivel létrehozol valamit. A Bak csillagkép az egyik királyi csillagkép az életünkben, akiben megjelenik a küldetéstudat, vagyis rájössz, hogyan tudod megoldani a problémáidat. A Kos csillagkép pedig az új kezdet, amiben ott a lehetőség a szintlépésre. Merkúr a nagy Merkúr-Nap-Szaturnusz-Plútó együttállásból érkezik. A Nap egyébként követi a Bak csillagaiba január 22-én, ami majd megerősíti mindazt ami elindul 18-án. Vagyis ami akkor ott, a Nagy Bumm idején elindult, itt már megértheted. Ráláthatsz, megértheted mi is történt, miről is szólt, miben is hozza meg a változást, hogyan is alakulnak mostantól a dolgaid. Mit is gondoltál eddig életedről, önmagadról. És az hogyan változott egycsapásra. És az Uránusszal való kvadrát által ez elindul. Uránusz viszi előre, felfelé, kifelé. Meghozza a valódi megértést, meghozza azt, hogy a problémákat már tényleg máshogy látod, és segít abban, hogy rátalálj, meghalld azt a felső vezérletet, hogy rájöjj, hogy valóban az a jó neked, az segíti a szintlépést, ha szellemi vezetőd hangját követed.

 

Vagyis valóban figyelj holnap, szombaton (január 18), hogy necsak a szívedet nyisd, hanem gondolataidat. Figyeld min jár a fejed, mit mondasz ki, min gondolkodsz, hogyan fejezed ki magad, mert amit gondolsz, amit mondasz az vagy. Nagy lehetőség annak felismerésére, hogyan is állsz önmagaddal. És mivel nyitva a két világ, erősen ajánlott a meditáció, vagy az ima is, hiszen Hold is még az Angyal csillagaiban jár ekkor, nyitva az Antaresi kapu, Uránusz is közvetít felfelé, Bak feje a múltba néz, ami az isteni tűz tudatosításának lehetősége, ami megint isteni erő. Minden abban segít, hogy megértsd ki vagy, ami történt, és valóban szintet lépj. Elindulj azon a beavatói úton.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4515413764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu