Beavató Telihold – 2019. december 12.
2019. december 11. írta: Csillagtenger

Beavató Telihold – 2019. december 12.

Bizsergetően csodálatos Telihold villan fel ma éjjel, aki holnap, december 12-én hajnalban kerekedik ki teljesen. Hatása nagyon erős, és már most érződik. Beavatói energiák vannak benne, ráadásul kiegészíti a már élő Vénusz-Szaturnusz-Plútó együttállást is. Ami a bónuszt adja, hogy a Nap amit most meglát a lélek mélyén, azzal az üzenettel érkezik majd meg a 2020. januárban felálló Szaturnusz-Plútó együttálláshoz (akikhez csatlakozik majd Merkúr is hisz négyes együttállás lesz). Érdemes ezt a hatást mélyen átélni és megélni, mert itt most üzenetek jöhetnek a felső világból. Nemcsak hogy a Tejúton van a Telihold, a beavató csillagképeket érinti, akikben ott a lehetőség a földit meghaladó szakrális erőkhöz hozzáférni, azokat lehozni, megélni, átélni. Ezért javaslom, hogy ma korán feküdjön le mindenki, lefekvés előtt tisztuljon meg, zárja le a napot, összegezzen, lehet akár meditálni is egyet, hiszen a lélek ma éjjel csodálatos utat jár be, nagyon erősek lehetnek az üzenetek, útmutatások álmok formájában. Mindez segít a ráérzést mindarra a munkára amit Vénusz végez, hogy hol van még rendezni való a hétköznapokban.

De lehet ebben némi küzdelem is, hiszen a Nap a Skorpió csillagaiból világít rá a Bika szarvaiban haladó Holdra. A Skorpió a mélységek birodalma, ahol nincs más út mint Hádész birodalmába lemenni, mert csak így láthatunk rá arra, hogy mi a valóság és mi az illúzió. Az igazság a mélységekben van, nem a felszínen, a látható világban, de hogy ezt meglássuk, szembe kell vele nézni. A Bika szarva, ahol a Hold jár, az önlegyőzés energiája, vagyis nagy erőket tudunk mozgósítani ahhoz, hogy minden félelmünket, istenihez nem méltót elengedjünk, megértsük hogyan is állunk az anyag világában, mit nem látunk helyes szemüvegen át, mennyire éljük a fizikai világot a maga csodájában vagy csak kergetjük az illúziókat (lásd a Szaturnusz-Plútó együttállás főpróbája írást). De az önlegyőzés által a beavató energiákhoz jutunk hozzá, hiszen ha legyőztük a belső sötétséget, megtörténnek a titkos dolgok, a beavatások.

Szinte szavakkal kifejezehetetlen csodák részesei vagyunk. És még nincs vége a hétnek… Aki tud, menjen ki, sétáljon egyet, csodálatos csillagos az ég, a Hold már a keleti égbolton teljes mosollyal mosolyog ránk. Nimród energiája ragyog mögötte, töltődjetek általa, álljatok meg egy pillanatra, adjátok át magatokat ezeknek az energiáknak és megtisztulva, korán menjetek lefeküdni. Ami most elindul a szívekben, az a magyarság számára is hatalmas lépés, hogy az ellentétes erőket egységbe tudjuk hozni. Ehhez annyi kell, hogy saját magadban megtedd, legyőzd a sötét oldalt, a többi már jön magától. Ez a mai éjszaka nagy titka.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9615348588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu