Mágikus teremtés Jupiter erejével – 2019. december 9.
2019. december 08. írta: Csillagtenger

Mágikus teremtés Jupiter erejével – 2019. december 9.

Jupiter már egy hete belépett a bak zodiákusba amivel átlépte a téli napforduló pontját, és azóta halad a Nyilas csillagai felé, amit holnap, 2019. december 9-én éri el végül. Ez az Al Nasi csillag, az a pont az égen, ahonnan a fény útjára indul. Ez tehát egy mágikus pillanat, amikor megszületik valami magasabb minőség. Ha szeretnéd, hogy valami megvalósuljon, fénnyel szeretettel megtöltve írd le egy papírlapra és 21 napon át minden nap olvasd fel hangosan kimondva. A kérés előtt mondj el egy imát. Az Al Nasi az isteni világokkal való kapcsolatfelvétel lehetősége, teremtő ereje átlagon felüli.

Mivel a Jupiter ér ide, akiben benne van a fény maga, az isteni bölcsesség, ami maga mutatja az utat, ő az a tudás akivel küldetésünket is le tudjuk tenni. Az ő kapcsolódásuk tehát abszolút kivételes lehetőség, érdemes élni ezzel az energiával és jupiter minőségeket útjára indítani. Vagyis hittel, szerettetel, tudásssal, jövővel, a fénnyel, a tudással kapcsolatosan.

Az imát 13:29-kor érdemes kezdeni (már néhány perccel korábban beleülni, hogy el tudj csendesedni addigra) D-Ny-i irányba fordulva. Majd minden reggel további 20 napon át a felkelő Jupiterrel. 10-én 6:56 kelet felé, és a következő napokon 4-4 perccel korábban.

Hatalmas teremtő erő van ebben, amivel fellobban a fény a szívedben, hogy útjára keljen és terjedni tudjon.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5015344228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu