Merkúr direktbe fordult – 2019. november 20.
2019. november 21. írta: Csillagtenger

Merkúr direktbe fordult – 2019. november 20.

Megint nagyon fontos állomáshoz értünk, Merkúr direktbe fordult. Az irányváltások eleve nagyon fontosak, de Merkúr a titok ismerője, aki majd részt vesz a Nappal együtt a Szaturnusz-Plútó sorsfordító együttállásában 2020. januárban. Tehát nagyon fontos a szerepe, és ő hozza a titkot. De mi is ez a titok?

Először is meg kell nézned hol fordult vissza. Csillagképileg ez a Mérleg csillagkép jövő serpenyője volt, ahol a halhatatlan, az isteni részünk van. Visszafordult, nem ment tovább, hogy tudatosítsa bennünk, hogy ahhoz, hogy megértsük ezen oldalunkat, azt működtetni tudjuk, vagyis szintet lépjünk az anyagi minőségünkben, vissza kell emlékezni valamire, ami segít a megértésben hogy mit is kell ezért tenni. Tehát Merkúr visszament, hogy felfedje ezt a titkot. Az Angyal csillagaiba ment vissza, ott fordult most meg, úgy, hogy közben az ekliptikát is átlépte alulról felfelé. Vagyis azt súgja, hogy az kell az egyensúlyhoz, az isteni részeid anyagi világban való tudatosításához, hogy kiemelkedj, meghaladd a mindennapokat, tehát a szellemi vezérletedre hallgass ahelyett, hogy az ego kattogását követed.

De ez így csak az általános üzenet. Miről is szól ez a te életedben? Nézd meg melyik házadban fordult a Merkúr (skorpió 27 fokán fordul R-be és skorpió 11 fokán fordul vissza előre). Melyik az az életterület, ahol át kell gondolnod mindezt, ahol változtatnod kell, ki kell húznod a fejed a homokból hogy megértsd hogy mostantól már nem tudnak úgy működni a dolgok ahogy eddig működtek. Kell a változtatás, a más gondolkodás, a más nézőpont ahhoz, hogy valóban kezedbe kapd majd a Plútó által hozott varázsenergiáidat. Mert ha a hétköznapokban nem vagy képes változtatni, mire mennél azokkal a hatalmas energiákkal?

2019. október 31-e óta hátrál a Merkúr, vagyis az elmúlt kb 3 hétben jöttek a lehetőségek életed azon területein, ahol a Merkúr most jár, hogy felismerd mindezt. Érdemes visszagondolni, felidézni, hogy mik voltak ezek, észrevetted-e és változtattál-e, mert ha igen, akkor mindez mostantól meghozza az eredményét a hétköznapokban.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5515318078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu