Mars a skorpióba jelébe lép – 2019. november 19.
2019. november 18. írta: Csillagtenger

Mars a skorpióba jelébe lép – 2019. november 19.

Az év ezen a szakaszán a befelé figyelésen van a hangsúly mert ilyenkor van lehetőség önmagunkkal való szembenézésre, számotvetésre, ’sötét’ oldalunk felismerésére, ami abban segít, hogy majd a folyamat végén meglássuk a fényt önmagunkban. A belső világunk ugyan nem látható saját magunk számára sem, de igazi erőnk ott van. Bármi megoldásához csakis saját magunkból tudunk meríteni, saját magunknak kell meghozni a döntést, hogy merre haladunk tovább, csak saját magunkra számíthatunk. Ha belegondolunk mind magunk vagyunk, mindenki más csak segítőnk. De nem is kell több, mert ez a belső világ (valódi önmagad) egy csodálatos világ. Sokkal nagyobb és varázslatosabb mint ahogy agyunkkal el tudjuk képzelni. Ami ott bent van mondhatjuk talán úgy is hogy egy történet. Egy mese, amit te magad írtál és most te magad élsz. Vannak benne útvesztők, útelágazások, csodás megtapasztalások, örömök, kacagás, esetleges kudarcok, de a végén mindig a jó győz, mindig eljön a boldog befejezés. Aki el mer indulni ezen az úton, és felfedezni saját meséjét, rájön, hogy nincs is mitől félnie, mert lehet éppen egy olyan részhez ért most ahol fél átmenni, de mivel visszafelé nem lehet menni, nincs más választás, át kell mennie rajta. És ahogy halad egyre befelé, rájön majd, hogy az esetlegesen félelmetesnek hitt dolgok épphogy segítenek, utat mutatnak. Mert tényleg nincs mitől félni. Csak attól félünk amit önmagunknak teremtünk.

Idén mindez még erősebb, mert a Mars is az ég ezen oldalán jár, és november 19-én belép a skorpió jelébe. A skorpióba, ami a mélységek, a titokkutatás, a belső út, a lelki birodalom, az érzelmi stabilitás, termékenység, az a világ, ahol megérted a mögöttes dolgokat, mindazt ami láthatatlan, amiben a lényeg van, mert itt van a létezéshez szükséges erő, ami életre kelti a külvilágot. Mars pedig pont az az erő akiből táplálkozhatsz, akire támaszkodhatsz, mert ő azért van, hogy megadja azt a plusz energiát, erőt ahhoz, hogy átlendülj azokon az akadályokon, szembe tudj nézni önmagaddal. A skorpió birodalmában pont a saját titkodhoz segít hozzá, aki valódi önmagad, hogy felfedezd azt a mesét. De azt is tudni kell, hogy a Mars ahhoz adja az erőt amit te táplálsz magadban. Ha azt, hogy úgysem megy, akkor abban erősít, és olyan helyeztekben találod magad hogy valóban csődöt mondj, és a skorpióban ez teljesen leránthat. De ha le akarod győzni magad, és átjutni minden akadályon, akkor ahhoz adja meg a löketet, támogatást és akkor mindent legyőzöl. Mars a harcos, egy kis hadvezér, aki nem ismeri a félelmet, megy előre, legyőz mindent, a skorpió birodalmában a félelmeken segít át. És ő itt otthon van, nagyon lubickol, ereje teljében van. Érdemes tehát kihasználni, mert a sötét oldal, a félelmek legyőzése nélkül nincs magas szinten továbblépés.

Ugyanis nagyon közel már a Szaturnusz-Plútó találkozása, Uránusz és Neptunusz direktbe fordulása. Születőben van egy új én, egy új világ, egy teljesen más élet. Napvilágot lát az a belső tudás, bölcsesség, ami benned van, aki vagy, és ez el is indul útjára. Ezzel elindul egy olyan élet, ahol már tényleg nem számít mi van kint, mert a belső csodából merítesz és azzal teremtesz. Ami nagyobb is mint ami kint van. De ez csak akkor lesz így, ha saját magadat uralod. Ehhez kapunk most erőt és lehetőséget.

A most induló időszakban hatványozottan oda kell figyelni mi játszódik bent, minek adunk erőt, mert az erősödik. Csak két oldal van a skorpióban, nincs középút. A végletek. A teljes győzelem, vagy a … ki sem mondom, mert ez nem opció. Remek időszak saját magad erejéből meríteni, megtanulni hogyan használd azokat a belső erőket, hogyan fordítsd át őket hogy teremteni tudj velük egy jobb világot önmagadnak.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2615311244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu