A bennünk lévő erő ereje
2019. november 05. írta: Csillagtenger

A bennünk lévő erő ereje

Ha belegondolsz, mindenhez kell erő a fizikai világban, hiszen az anyagot kell mozgatnunk. Ebbe beletartozik a tested is, hiszen ő nem te vagy, őt csak kölcsön kaptad hogy testet tudj ölteni és tudj tapasztalni ebben az alacsonyabb rezgésű létformában. Vagyis ahhoz hogy tapasztalj, tanulj, valamit meg kell mozdítanod. Ahhoz is kell erő tehát, hogy levegőt végy, kikelj az ágyból, megcsináld a reggelit, azt a szádhoz vedd és megedd, hogy felöltözz, elindulj, felemelj valamit, stb. Mindenhez kell erő. Figyeld meg ma magad mik azok a dolgok amik nehezedre esnek. Mi az amikor sóhajtasz, nyögsz egyet, kétszer meggondolod hogy megcsináld-e. Ezek mutatják meg, hol vannak elakadásaid. Figyeld meg azt is hol ütközöl nehézségekbe, mi darabol szét, mi az ami rabolja az idődet, viszi az energiáidat, hogy akarnád csinálni de jönnek újabb falak, lehet pl a dugó amibe belekerülsz, vagy kerülőt kell tenned ahelyett hogy egyenesen haladhatnál, vagy a főnök kéri még egyszer csináld meg az elvégzett feladatot, nem jó a vevődnek amit megcsináltál, a gyereknek nem ízlik a főztöd és újat kell készítened, stb, lehet bármi. És ezekre hogyan reagálsz. Mit teszel, hogyan válaszolsz, elkezdesz-e dühöngeni, vagy képes leszel fókuszálni, összegyűjteni erődet és megcsinálni. Tudd, hogy minden érted van, ha ilyen helyzetekben találod magad, azért van, hogy jelezze számodra, hogy szétszórod energiáidat, ezáltal önkorlátozod magad az előrejutásodban. És ha ez van, akkor harcolsz. Magaddal és a külvilággal is. Akkor fogsz tudni igazán előrehaladni, kitörni, ha erőd teljességében vagy.

Vagyis figyeld magad, és változtass. Mert ha a külsőleg szét vagy szórva, szerinted mi van belül? Tulajdonképpen a belső állapota nyilvánul meg kívül. Belül viszont egy olyan erő van, ami tágabb mint a külvilág amit látsz, amiben a hétköznapjaidat éled. Ez a belső erő viszont élni akar, meg akar nyilvánulni, létre akar hozni. Ő az az erő, amit ha képes vagy te uralni, általa fogod tudni megváltoztatni a sorsod, ő az aki tulajdonképpen vagy, aki testet öltött az anyagban, de annál sokkal tágabb, hiszen benne van a létezés ereje, viszont azért jött ide, hogy megtanulja milyen is korlátlan lenni a korlátokkal teli világban. A korlátok most kellenek, ők tanítanak, általuk ébredsz rá, hogy tulajdonképpen bármire képes vagy. Ezt láthatod meg most a külvilágban, hogyan is állsz ezzel. Valóban korlátnak éled-e meg, vagy a tanítást látod benne, mennyire van rend a környezetedben, a láthatóban képes vagy-e az összeszedettségre, mert ha nem, ez az erő rángat téged és nem is érted miért jön az újabb kiborulás, kataklizma. Vele együttműködve tudod megvalósítani a csodákat a földi síkon, ami már itt toporog a küszöbön, hamarosan létbetör. De hogy ez így legyen és ne a káoszt teremtesd meg, meg kell tanulni uralni ezt az erőt.

A mai nap (november 5.) erre csodálatos lehetőség, hogy meglásd hogyan is vagy ezzel az erővel. Ki ural kit. Ne feledd, a főnök te vagy. Ha viszont szeretnél tudatosodni, kezedbe venni erődet, szeretettel látlak a Belső erő ébredése kurzuson. Részletek az Eseményekben a Csillagtenger Facebook oldalon.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9515289808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu