Angyali Újhold – 2019. október 28.
2019. október 28. írta: Csillagtenger

Angyali Újhold – 2019. október 28.

A hétvége elsődlegesen a benned lévő isteni megtapasztalásáról szólt mert mindkét nap Szaturnusz aktiválódott. Ez a hétvége tehát nagy lépés a januárban induló új energiák magas megéléséhez. Szombati nap energiája volt lágyabb, ezen a napon azt tanulhattad meg mennyire tudod a benned rejlő láthatatlan, valódi erőket, a szer-elem erejét működtetni. Megtapasztalhattad, hogy a legegyszerűbb dolgok a legcsodálatosabbak, a közösen eltöltött idő, a nevetés, a jóbarátok, a napsütés, a jókedv, a kedves szó, a természet csodája. A vasárnapi nap viszont már más energiákat mozgatott meg, ebben volt erő, leginkább az áttörésről, a kitörésről szólt, azt tanultuk, hogy a saját mumusainkkal, belső félelmeinkkel szembenézve vagyunk csak képesek továbblépni, kilépni az önkorlátozásból, mintegy meghaladni saját fizikai korlátainkat és elérni saját magunk abszolút kiteljesítő állapotát. A vasárnap talán legnagyobb tanítása az volt, hogy csakis saját magunkat vagyunk képesek korlátozni, nincs az a külső erő ami képes erre és a belső erő ébredésével tudunk csak tovább haladni.

Vasárnap estére azonban elérkezett az abszolút befelé figyelés, elmélyülés ideje, mert a Hold belépett a skorpió jelébe. Itt haladva aztán hajnalra egyesült a Nappal, ezáltal gyönyörű Újholdra virradtunk a skorpió jelében és Angyal csillagaiban október 28-án Napfelkeltekor. Újhold idején mindig megszületik valami új, ami most lehet belső mágikus erőd, amivel képes vagy legyőzni saját magad, mert a skorpió erről a belső erőről szól. Hatalmas erők dolgoztak éjjel, érdemes felidézni az éjjeli álmokat, és aki emlékszik lejegyezni, mert üzenetek lehettek benne. Varázslattal volt teli az éjszaka.

Az az erő ami most feléledhetett, azzal leszünk képesek elindulni az új élet felé, ahol már senki nem irányíthat. Mivel ez a csodálatos Újhold közben oppozícióba került a Kos csillagaiban vándorló Uránusszal. Az Angyal eleve a földinél magasabb szintű termékenység, értelem, rezgés, energia, tehát a megszülető új én is már ezzel az enerigával született. Az Uránusz a Kos csillagaiban pedig ehhez adja a szellemiséget. Az Uránusz eleve az az erő aki kiemel a fizikai világból, más szemléletet ad. A Kos az új kezdet, a feje, ahol az Uránusz jár pedig már a Tejútra tekint. Vagyis Uránusz azon dolgozik, hogy elindítson egy új úton amiben már ott az abszolút szabadság. Ehhez kell azonban a belső tisztaság, a belső erőből való működés, mert ha te nem tudod legyőzni saját félelmeidet, hogy gondolod hogy a külvilágot erejét le tudod győzni. Ez született meg éjszaka.

Ez az éjszaka tehát erről szólt, hogy test(Nap)-lélek(Hold)-szellem(Uránusz) szintjén születtünk újjá. Egy olyan új én született, aki nem fél önmagától, mert már rendelkezik magas teremtő erejével és ezzel el is indul és megvalósítja új életét. Ez most belül történt, valószínűleg álomban, mert hajnali 4-kor éledt az Újhold. De ezzel az erővel törte át a horizontot a Nap és indította útjára az új életet, amihez jött Uránusztól a magasabb vezetés, hogy merre is kell mindezzel elindulni. Mindez azonban majd 2020. január 12 után válik tudatossá, akkor vesszük majd észre hogy most merre is indultunk el.

Arra kell tehát törekedni, hogy ezt a belső erőt merjük használni, formáljuk át gondolatainkat, merjünk szembenézni saját félelmeinkkel, és lépjünk túl rajtuk, hiszen Uránusz pont ebben segít, hogy felszabadítsuk önmagunkat saját lehúzó gondolatainktól és ezzel legyőzzük önmagunkat.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4115267832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu