Nap az Angyal csillagaiba lép – 2019. október 17-november 03.
2019. október 16. írta: Csillagtenger

Nap az Angyal csillagaiba lép – 2019. október 17-november 03.

Ismét elérkezik az angyali időszak életünkben, a Nap, központi csillagunk ma (október 16-án) már megérkezett a Spica csillaghoz, az Angyali birodalom bejáratához bebocsátást kérve, hogy holnap, október 17-én beléphessen. Ettől kezdve a következő két és fél hétben az Angyalokkal vándorol. A Spica egy dimenziókapu, aki ide elér, megmérettetik atéren, hogy spirituálisan milyen szinten áll. Tehát ma-holnap figyeld magad, hogyan reagálsz a környezetedre, mennyire tudtál továbblépni, elindulni egy olyan új úton amiben már nincsenek a múlthoz kötő szálak, szokások, gondolatok, nem akarom dolgok, hiszen a Nap a Szűz csillagképben vándorolva ért el ide, ahol a rendezés a lényeg. Kezdetben a múlt megértése, lezárása, majd a tiszta jövőt elindítása.

Az Angyali világ még nem a Teremtői szint, de már az emberinél magasabb létforma. Ilyenkor arra van lehetőségünk, hogy életünket, mindennapjainkat emeljük, máshogy lássuk, másképnt éljük meg. Ilyenkor sokkal termékenyebbek vagyunk, gondolkodásunk gyorsabb, frissebb, magasabb szintű, máshogy látjuk és érzékeljük a világot.

Az Angyalok világa mindamellett a szeretetről szól, hiszen abban a magasságban már nincs polaritás, a szeretet ereje, lágysága, harmóniája hatja át világukat. Vagyis ilyenkor a mi életünkben, is a szeretet a központi erő, ezzel töltődik mi világunk is ezen időszak alatt. Könnyebben is teremtünk, érdemes is még intenzívebben kapcsolódni az Angyalokkal, akik ilyenkor közelebb vannak hozzánk, hamarabb is megvalósulhatnak kéréseink, könnyebben megtapasztalhatjuk saját teremtő erőinket is. Az Angyalok mindig velünk vannak, de ilyenkor sokkal intenzívebb velük a kapcsolódás lehetősége, bármit kérhetsz tőlük, mindenben segítenek. Ami a lényeg, hogy szívből jöjjön.

Míg a Nap az Angyal csillagaiban vándorol, tulajdonképpen te magad is Angyallá válsz, vagyis átveheted a rezgésüket azáltal, hogy úgy viselkedsz mint ők. Fedhetetlenül, tisztán, a szeretet által. Vagyis ez az időszak csodálatos lehetőséget ad az ördögi körből való kiemelkedésre, ha a hétköznapokban is meg tudod mindezt valósítani.

Az idei évben azáltal, hogy a Mars is az égbolt ezen részén vándorol, sokkal hosszabb és intenzívebb az Angyali jelenlét. Merkúr által már szeptember vége óta tart, jelenleg Vénusz táncol az Angyalokkal bár épp ma lép ki, de most jön a Nap és Mars majd november hónapban halad itt végig. Tehát idén még erősebb az angyali jelenlét, érdemes is kihasználni, kérni, teremteni, hogy ezáltal is felkészüljünk a szintlépésre, amin közben a nagybolygók dolgoznak.

Vagyis a következő két és fél hétben érdemes koncentráltan saját magaddal kapcsolatosan kérni az Angyaloktól, hiszen a Nap járja a táncát velük. Erre a napkelte ideje a legtökéletesebb időpont. Amit most kérsz, azzal egész életedet felfényesítheted.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2715225454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu