Őszi-adventi-karácsonyi időszakban rejlő energiák előadás
2019. október 13. írta: Csillagtenger

Őszi-adventi-karácsonyi időszakban rejlő energiák előadás

Csillagbölcseleti előadás az előttünk álló őszi, adventi időszaban rejlő teremtő energiákról, hogy mire is érdemes odafigyelnünk, hogy a külvilág csábítása ne térítsen el bennünket a sok-sok adventi vásár, kirakat, fényűzés, csillogás között. Valamint a téli napforduló és Karácsony idejében történő csodákról és 2020. január 12-én végre megtörténő, már régen várt Plútó-Szaturnusz együttállásról, ami egyidőben történik az Uránusz direktbe fordulásával. Nagyon dinamikus, de mégis varázslatos év vége és újév kezdet előtt állunk. Mindezek tudatos, magas megélése nagyon fontos, mert az új élet születőben van. A 2020-as év lesz majd a valódi varázslat, a bennünk lévő bölcsesség ölthet testet, ami majd 2021-ben kezd el a gyakorlatba is beültetődni. Csodás lehetőségek állnak előttünk, de ehhez már most el kell kezdeni felkészülni. Ezért az előadáson a fontosabb dátumok mellett szó lesz arról is, hogy tudjuk ezen energiákat magasan megélni, hogy a legtöbbet tudjuk kihozni a sorsfordító időszakból.

Mindenkit szeretettel várok aki szeretné minél jobban kihasználni, minél magasabban megélni a sorsfordulat előtti időszak utolsó állomását.

Előadás időpontja: 2019. október 29. 18-20 óra

Az előadásra regisztráció szükséges a soterklub@gmail.com címen.

Belépődíj: 2.500 Ft/fő

Helyszín: Soter Klub Budapest, VI. kerület, Desewffy út 53.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4415221456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu