Telihold az új jövő felé – 2019. október 13.
2019. október 12. írta: Csillagtenger

Telihold az új jövő felé – 2019. október 13.

Minden azon dolgozik, hogy kezünkbe adja az irányítás kulcsát. A mágikus szombati nap után, vasárnap este 23:07 órakor felvillan a Telihold. A Telihold mindig maga a mágia, de most valahogy maga a Hold ereje nagyon varázslatos, misztikus. Nemcsak mert dagadóban van és ilyenkor mindig több benne a titokzatosság, hiszen ilyenkor a lélek teljesen nyitva van, de a Halak csillagaiban jár, ami a földi útját járó vándor utolsó állomása mielőtt átlépne az égi hazába. A Halakban tehát az a mélység jelenik meg, ami már nem a földi világ rezgése, hiszen itt készülünk fel a kilépésre, hazamenetelre. És ráadásul a Hold mélyen az ekliptika alatt is jár, ami a láthatatlan, a misztika világa azoknak, akik az északi féltekén élnek. És ehhez hozzájön a Cet csillagkép ereje, ami az átminősülés, befelé fordulás, elmélyülés, révülés csillagképe is. Tehát aki most valóban befelé figyel, lelkére, érzéseire fókuszál, megtalálhatja önmagában a válaszokat arra, merre is akar továbbmenni. Felkészült-e arra, hogy szintet lépjen, vagy marad az ördögi körben, ugyanabban a (nem)tudatosságban.

Akármit is választ a lélek, az indul el, mert a Holddal szemben ott a cselekvés bolygója, a Nap, aki a Szűz csillagkép jövőbe lépő lábában jár. Itt kapunk lehetőséget arra, hogy kinyissuk a dimenziókaput, és belépjünk az Angyali világba, mert a jövő láb után az Angyal csillagkép következik. Itt készülünk fel arra, hogy egy olyan tiszta, fedhetetlen életet kezdünk megélni, ami megfelel a magasabb világoknak, vagyis már nem teremtünk karmát, mert csak így jogosulunk fellépni a magasabb szintre, ami a magasabb tudatosságba vezet. A Szűz jövő részében mindenképpen előre lépünk, de rajtunk múlik merre.

Vagyis amit a lélek dönt, meg is cselekedjük. Az új mindenképpen elindul (erről írok már jó ideje) de eljött a pillanata, hogy ami elindul, az visszafordíthatatlan, radikális, megváltoztathatatlan.

Hiszen mind a Nap és a Hold kvadrát, teremtő kapcsolatban áll a Nyilas csillagkép íjat ellövő kezénél álló Plútóval. Plútó ráadásul az az erő, aki az égi világok felé nyit ajtót. A Hold a Halakban ami az utolsó stáció, hogy lezárd a régit, a Nap a Szűz jövőben a magasabb világok felé lép. Minden arról szól, hogy itt az idő. A Plútó erejével ráadásul ez sorsfordító, radikális. Ő az az erő, aki nem kérdez, ő véghezvisz. Elindít, hozzá kezedbe adja isteni energiáidat, képességeidet amit születésedtől fogva hozol, de rajtad múlik élsze-e vele.

Ez a hétvége döntő abban, milyen jövő indul el. Itt már nincs tovább várakozás, tovább szöszögés. Ha valóban te akarsz életed királya lenni, te akarod meghatározni hogyan éld életed, amire teljességében képes vagy, eljött az ideje, hogy végleg túllépj azon, hogy a másikat, a világot, a politikát, a szomszédot, a párod, stb hibáztatod, okolod. Mostantól a teljes felelősség a tiéd életed alakulásáért.

Az egész hétvége arról szól, hogy nézz befelé, mélyülj el, és hozd meg a döntést merre tovább. Aki a lelki utat választja, lehet hogy úgy érzi az a nehezebb, mert ’bizonytalan’, nem kézzel fogható, de ez az ami kivezet. Minden más illúzió. Nem kell más, csak a döntés, hogy igen, én irányítom az életem, képes vagyok rá. Ha ezt belül meg tudod fogalmazni, át tudod érezni, első lépésnek tökéletes. Jönnek később majd a feladatok, lehetőségek, hogyan tudj előre lépkedni, minden kiolvasható a csillagokból. Mindennek megvan a maga ideje. Most annak, hogy dönts.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2515219824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu