Varázsenergiákkal telített csodanap – 2019. október 4.
2019. október 04. írta: Csillagtenger

Varázsenergiákkal telített csodanap – 2019. október 4.

Csoda nap a mai, több lépés együttes hatása érvényesül, és mindegyikben van valami varázslat. Már hajnalban beindult és áthatja egész napunkat. 6:05 perckor, még napfelkelte előtt a Nap kvintil kapcsolatba került a Jupiter mellett, az Oltár csillagaiban elhaladó növő Holddal. Már ebben mekkora varázslat van, és az erő löki be a napunkat, ezzel a varázserővel törte át a Nap a horizontot és indult útjára, hogy mindezt mosolyán keresztül átadja nekünk. Ez a Teremtő mosolya, hiszen az Oltár csillagkép a felső világgal való kapcsolatfelvétel helye. Add hát át magad ennek az érzésnek, élménynek, engedd, hogy átjárjon ez az energia, az isteni fény mosolyog ma rád.

Majd a Mars elérte a Mérleg nulla fokát, az őszpontot, ami az ekvátor és ekliptika találkozópontja, ahol az égi és földi világ összeér. Itt táncol szinte egész nap, ezáltal erőnket ma a két világ közti egyensúlyból nyerjük, érdemes is törekedni arra, hogy ugyanannyi időt szánj égi és földi dolgokra is, hogy meglegyen a harmónia. Innen indul majd el befelé, lefelé, a mélységeink felé, mostantól valóban a belső világon van a hangsúly, az összes gyorsmozgású bolygó a sötétség birodalmában jár, segítve azt, hogy meglássuk, megértsük a bennünk zajló folyamatokat és le tudjuk győzni minden olyan tulajdonságunkat, illúziónkat, félelmünket, ami nem felel meg a fénynek, az isteninek. Érdemes ma figyelned, hogy merre billen el az a mérleg, melyik oldal van nagyobb hangsúlyban.

Ezután nem sokkal Vénusz lejt táncot a Spica csillaggal és kér bebocsátást az Angyali világba. A Merkúr után ő is megérkezett tehát az angyalokhoz, ezzel még erősebb az felsőbb világ, az angyali dimenzió jelenléte közöttünk. Vénusz a termékenységbolygó, akivel bármit meg tudsz alkotni, de ő a szerelem princípiuma is, vagyis mostantól minden amit szeretettel, lélekkel csinálsz, angyali erőkkel töltődik. Fel tudod fényesíteni kapcsolataidat, teremtéseidbe bele tudod vinni a magasabb energiákat. Csodálatos időszak ez, alkoss, táncolj, szeress, nevess, öleld a lelkedre a világot. Mindenhol varázslat van, engedd be magadba. Szólj az Angyalokhoz, kérd hogy táncoljanak veled, töltsék meg életedet, szívedet az ő abszolút tiszta, fedhetetlen energiájukkal.

Majd este 10 órakor a Hold eléri a Nyilas íja hegyét, az Al Nasi csillagot, ahol a fény születik. Ez mindig egy varázslatos pillanat. És hatalmas teremtőerő van benne. Mikor ideér egy bolygó, mindig valami útjára indul. De nem akárhova, vissza a fényhazába, Isten Anya országába. Ilyenkor megnyílik ugyanis a dimenziókapu a két világ között és amit ekkor elindítasz, az fénnyel töltődik és tér majd vissza hozzád. Ráadásul növő Hold van, Angyali energiák, eleve a két világ közötti egyensúly a Mars által. Ma nagyon könnyen lehet kapcsolódni az isteni világhoz. És a Hold által nagyon nagy segítséget kapsz valami olyan elengedésére, ami már nem fejleszt téged. Hiszen reggel még az Oltár csillagaiban járt, ami az áldozathozatal helye is. Este pedig pont mikor eléri a horizontot, vagyis lenyugszik, akkor éri el az Al Nasi csillagot. Vagyis ha van valami, amit szeretettel el szeretnél indítani az útjára, ami most lehet egy rossz szokás, bármi félelem, 10 órakor fordulj nyugat felé és gyertyafény mellett engedd útjára, de kérd közben hogy az felfényesedve térjen vissza hozzád.

És a nap zárásaként a Merkúr és Szaturnusz között áll fel egy másik kvintil fényszög. A Merkúr az Angyal csillagaiban jár, a Szaturnusz a Nyilas íjat ellövő kezénél, ahonnan majd útjára indul a nyílvessző januárban. Hogy ebben benne legyen mindaz amit szeretnél megvalósítani, kérj ma. Merkúr a gondolatok, kommunikáció bolygója, az Angyali szférákban táncolva, kvintil fényszöggel kapcsolódva a gyakorlatba ültetés bolygójával, nagyon nagy lehetőséget kapunk arra, hogy bármi építő, pozitív elindulhasson, beépülhessen az életünkbe. Beszélgess hát az Angyalokkal, figyeld a gondolataidat, próbáld magasan tartani, készíts egy képet, tedd a tudatodba és egész nap koncentrálj rá, add meg a lehetőségét magadnak, hogy elindulhasson. A kvintil a kvintesszencia, amiben az isteni teremtőerő van, a Nyilas ahol a fény elindul, az Angyal eleve magasabb világ. Érzed benne a lehetőséget? Használd ki.

Teremtsetek ma, tegyetek magatokért egy olyan jövő érdekében amit meg szeretnétek valósítani magatoknak. Csodálatos támogatást, segítséget kapunk ma hozzá az égi világtól.

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6315191940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu