Jupiter az Oltár csillagaiba lép – 2019. október 1.
2019. szeptember 30. írta: Csillagtenger

Jupiter az Oltár csillagaiba lép – 2019. október 1.

Jupiter kedden, október 1-én belép az Oltár csillagképébe. Az Oltár a magasabb világokkal való kapcsolatfelvétel szimbóluma, valamint az áldozat hozásának és a felajánlásnak is a csillagképe. Akkora nagy erő (és most nem a vallásra gondolok, annál sokkal magasabb szintekre), amit nem is kívül, hanem belül tudunk megélni, megérteni, átérezni. És Jupiter, a bennünk élő Isteni lép most fel az Oltárra. Ő a szeretet bölcsessége, a kedves mester, aki finom mosolyával tanít bennünket, megérteti velünk a bennünk lévő valódi bölcsességet. Azt a bölcsességet, ami túlnő a tudáson. Mert a tudást szép fokozatosan megszerzed, de a bölcsesség a benned élő isteni, tulajdonképpen a kvintesszencia, az életet alkotó erő. Ahhoz, hogy valaki viszont elérje a beavatotti szintet, mindkettőre szükség van. A tudás kell hogy megismerd, a bölcsesség hogy megértsd.

 

Az, hogy Jupiter fellép az Oltárra, azt jelenti, hogy eljött az ideje annak, hogy feláldozz mindent magadból ami nem feleltethető meg a beavatotti szintnek. Ehhez persze kell az abszolút önismeret, és alázat, hogy elfogadod saját negatív tulajdonságaidat, és hajlandó vagy elengedni őket. Mindaz, amit fel tudsz áldozni, magasabb szinten épül újra benned. Hatalmas erő kell ehhez, de ezt most megkapod Jupitertől.

 

Amit most tenned kell, hogy szeretettel megvizsgálod magad, és tudatosan elengeded minden negatív tulajdonságod. Ha megteszed, hihetetlen szabadságot kapsz. És sokkal könnyebben tudsz majd kapcsolódni az Angyalokhoz és a Felettes Énedhez is. Ez a belső alkímiai átalakulás, ami az előttünk álló folyamat egyik nagyon fontos állomása. Jupiter most ehhez segít hozzá, általa megértheted mit kell feláldoznod magadból ahhoz, hogy szintet léphess. Mert anélkül nincs beavatás. Nem könnyű, kell hozzá a bátorság és akarat, de az eredmény szavakkal leírhatatlan.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2115182326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu