Belső béke Teliholdja – 2019. szeptember 14.
2019. szeptember 13. írta: Csillagtenger

Belső béke Teliholdja – 2019. szeptember 14.

Csodálatos Telihold közeledik újra, aki szombat hajnalra kerekedik ki teljességében, de péntek éjjel már szinte teljes mosolyával vigyorog ránk. Ennek a Teliholdnak most valóban kivételes ereje lesz, bár ez igazán igaz minden Teliholdra, hiszen ilyenkor a lélek teljesen nyitva áll és könnyebb a kapcsolódás a bennünk élő istenivel. Ez azonban most azért lesz más, és még erősebb, mert a Hold miközben szembe kerül a Nappal és kitárul, előtte táncot lejt Neptunusz nagyúrral, aki a bennünk élő abszolút belső harmónia, belső egység állapota. Vele töltekezvén érkezik meg a Hold szembe a Nappal, teljesedik ki és mindezt az égnek a legvarázslatosabb pontján, ami maga az Unio Mytica. Tehát ez a Telihold most megvillantja számunkra, mennyire van meg bennünk az Egy-s-ég.

De ez nemcsak megmutatkozik, el is indulunk felé egyidőben, hiszen miközben felvillan a Telihold, kialakul egy másik varázspálca (szembenállás) az égen azáltal, hogy a Mars kerül oppozícióba Neptunusszal. Tehát nemcsak kitárul lelkünk az abszolút belső béke felé, a Mars-Neptunusz kapcsolódással el is indulhatunk ezen az úton, mert a Mars kezdeti lendülete segíti megtenni az első lépést.

Mindez úgy is olvasható, hogy az Én (Nap) és a bennem lévő erők (Mars) akarnak megbékélni és a Teremtői létezés állapotába jutni (Hold/Neptunusz). Hogy mit is jelent ez? Hogy meg tudod élni a teljességet a polaritás világában. Ennél csodálatosabbat emberi megtestesülésben nehéz elképzelni.

Efelé haladunk, de ehhez le kell győzni önmagad belső mumusait. Erre is felhívja a figyelmedet ez a kapcsolódás. Vagyis figyeld magad, mik azok az életedben, ahol még nincs meg a harmónia, hol érzel feszültséget, mi az ami még nincs teljességében életedben, mitől félsz, mivel nem mertél eddig szembenézni. Ezeket megoldva, szívedben megértve tudsz harmóniába kerülni.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7815066144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu