Útmutatás a következő hétre – 2019. szeptember 6-14.
2019. szeptember 06. írta: Csillagtenger

Útmutatás a következő hétre – 2019. szeptember 6-14.

Az Oroszlánban haladó 4 gyors bolygó, valamint Neptunusz és Jupiter háromszög kapcsolatában felfedeztem egy érdekességet. Mivel minden bolygó állandó mozgásban van, a köztük felálló egzakt kapcsolatok is változnak. Itt 6 bolygó mozgásáról beszélünk, ami több mint a rendszer fele, ezért is nagyon erősek most ezek a hatások, hiszen életünk szinte egészét lefedik, mert ezek a bolygók, ha megnézzük a képletet, 9 életterületet uralnak a 12-ből, vagyis azért érdemes most valóban odafigyelni, mert nemcsak a Neptunusz általi új jövő kezdődik, de a jelenlegi életedre is erős a hatás.

Szóval, amit felfedeztem, hogy a gyors mozgású bolygók egyesével aktiválják a Jupitert és Neptunuszt. Szeptember 6-7-én a Merkúr van porondon, szeptember 8-10 között a Nap, szeptember 12-14 között a Mars (a Vénusz már elhaladt). Ezáltal ha ezeken a napokon a hétköznapi életünkre nagyobb hatással lévő bolygóminőségekre helyezzük a hangsúlyt (Merkúr, Nap, Mars), azzal segítjük a Jupiter általi gyógyító erők beaktiválását és a Neptunusz általi új jövő elindítását (ami még most nem tudatos, mert ő épp hátrál, de ettől történik).

Tehát ma és holnap (szept 6-7) a gondolataitokra helyezzétek a fókuszt, figyeljétek hogyan kommunikáltok, de elsősorban mit gondoltok magatokról, mit és hogyan mondtok ki, milyen szavakat használtok, szeptember 10-12 között önmagatokra koncentráljatok, az legyen a fókuszban hogy neked mi okoz örömet, te legyél az első, mert így leszel önmaddal teljességben, majd szeptember 12-14 között pedig arra figyelj, hogy amit elkezdesz, amit csinálsz, önmagadért tedd, ne engedd meg hogy akár saját félelmeid, vagy mások tettei, gondolatai, érzései visszarántsanak, megakadályozzanak abban amit el akarsz kezdeni, el akarsz indítani.

Mivel az Oroszlán csillagaiban és szűz zodiákusában járnak a bolygók, mindenképpen oda kell figyelni arra, hogy úgy tevékenykedj, hogy azzal árasztod a szeretet, adod amid van, valamint figyelsz arra, hogy a szeretet nyelvén cselekedj, kommunikálj. Illetve rendezd a dolgaidat, életedet, gondolataidat, kapcsolataidat, legyen rendben minden körülötted, szorgoskodj, tevékenykedj, végezd el rendesen a munkádat.

Mindezek ’kicsi’ dolgok, de hatalmasat tudsz általuk előre lépni.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9215044064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu