Kozmikus tudatváltozás hete – 2019. augusztus 26-szeptember 1.
2019. augusztus 27. írta: Csillagtenger

Kozmikus tudatváltozás hete – 2019. augusztus 26-szeptember 1.

Még mindig folyamatosan az Oroszlán csillagkép energiájában élünk, tart már augusztus eleje óta és szeptember közepéig érezhetjük, ami igazán csodálatos lehetőség, mert ez nem minden évben ennyire intenzív és erős. És azért is nagyon fontos ez, mert felkészít az előttünk álló nagy változásra. 2019-ben tehát valóban nagyon nagy lehetőséget kapunk arra, hogy megtanuljuk uralni életünket, sorsunkat, érzéseinket azáltal, hogy az öt gyorsmozgású bolygó egyszerre halad át a csillagképen (Nap, Hold, Merkúr, Vénusz, Mars). A legnagyobb erő ugyanis az, amikor te döntöd el, hogy mi történik veled, mennyire hagyod hogy a körülmények befolyásoljanak, vagy te működteted a belső energiáiadat, te uralod gondolataidat, érzéseidet, például hogy kit vagy mit mennyire kedvelsz, nem pedig csak sodornak az események, élmények, érzések, ösztönök. Gondolj bele, hogy mekkora erő az, amikor hiába nem szimpatikus valaki, mégsem tudja befolyásolni a hangulatodat, mert nem hagyod. Ez a sorsuralás. Vagy amikor eldöntöd, hogy ebbe vagy abba az irányba haladsz tovább, nem pedig hagyod hogy vigyen a külvilág, a szük-ség.

Mindez még izgalmasabbá válik ezen a héten, ugyanis az Uránusz kapcsolódik ehhez az energiához, aki jelenleg még mindig hátrálva halad a Kos csillagkép fejében és ebben a mozgásában egy trigon fényszöggel kapcsolódik az Oroszlánban haladó bolygókkal. Augusztus 26-án a Vénusszal, 28-án a Marssal, 30-án a Nappal és a Holddal (Újhold is van ezen a napon), valamint szeptember 1-én a Merkúrral kerül kapcsolatba. Miért izgalmas ez? Egyrészről, mert ahogy tanulod és uralmad alá hajtod saját teremtő erőidet, gondolataidat, érzéseidet, vagyis megtanulod uralni saját életedet, azt készíted elő, hogy életed új szintre emelkedjen. Az Uránusz ugyanis eleve kiemel a megszokottból, ráadasául a Kos csillagkép az új kezdet energiája, vagyis azzal, hogy ő itt jár, egy új, magasabb szintű életet indít el számunkra. Mivel most épp hátrál, még 2020-ig januárig lehetőségünk van arra, hogy mindazt megtanuljuk, megtegyük, ami kell ahhoz, hogy a szintlépés megtörténjen. De addig kell a tanulás, tapasztalás, mert a változás nem jön csak úgy magától, meg kell dolgoznunk érte. Vagyis ezen a héten figyeld  magad mennyire uralod az ösztöneidet, figyeld az életeseményeket, hatásokat, gondolataidat, emberi kapcsolataidat, és változtass ott ahol úgy érzed szükséges mert még nem te uralod, hogy majd január után, mikor újra előre fordul a bolygó el tudjon indulni az az új minőség.

Másrészről azért fontos, mert azzal hogy hátrál az Uránusz, még közelebb visz minket a felsőbb világokhoz, vagyis még intenzívebben jönnek a sugallatok, ötletek a felső vezetéstől. Nagyon figyelj hát a bevillanó gondolatokra, érzésekre, és azonnal írd le amik jönnek, mert ezek mind-mind vezetnek az úton. Nagyon intenzív most a szellemi vezetés ereje. Ha meghallod őket, majd elkezded követni, rájöhetsz arra, hogy valóban nem az ego, a földi tudat a vezérlőelv. Ez is egy akkora erőt ad, amivel le tudsz győzni bármit. Gondolj bele, a személyiségbolygóink (Nap-Hold-Merkúr) kapják az Uránuszon át ezeket az üzeneteket, vagyis valóban mi történik? Hatalmas lehetőséget kapsz arra, hogy elkezdj úgy élni, hogy tudatosítod saját felső vezetésed és aszerint kezdesz el működni a fizikai világban. Egy pillanat alatt elmúlhat minden félelem, mert rájössz hogy valóban van itt egy nagyobb erő, aki tulajdonképpen te magad vagy. És ha erre ráébredsz, ki tud téged irányítani?

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr115026164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu