Szerelmetes teremtés hétvégéje – 2019. augusztus 24-25.
2019. augusztus 24. írta: Csillagtenger

Szerelmetes teremtés hétvégéje – 2019. augusztus 24-25.

És folytatódik a szerelemmel teremtés időszaka. Vénusz a női termékenység, és Mars, a férfi teremtőerő randevúznak ma az Oroszlán csillagkép tarsolya (hasa) alatt. A has az érzék, élvezet, ösztönök birodalma, az anyagi jövőbe vetett bizalom szimbóluma, és itt lejt most táncot a két teremtőbolygó. Mindezt az Oroszlán csillagképében, akiben ott vannak az örömök, szeretet, raádaásul a földi világ uralásának lehetősége, és az abból való kiemelkedés.
 
Vagyis ha ezen a hétvégén (az együttállás szombat este 8 körül a legerősebb, de hatása kihat mindkét napra) halmozzátok a földi jókat, élvezeteket, szerelmeskedtek, alkottok, mindezt örömmel, olyan dolgokkal foglalkoztok ami boldoggá tesz, azzal olyan anyagi javakat, dolgokat tudtok megalkotni, megvalósítani, ami már nem teremt karmát, vagyis kiemel a hétköznapokból.
 
Valamint minden új ami most kezdődik, legyen az szerelem, párkapcsolat, baráti kapcsolat, vagy olyan alkotás, kreatívkodás, művészet, amibe most kezdesz bele, vagy valamilyen tehetség felfedezése, új befektetés elindítása továbbviszi a fényt az életedben. Ez azt jelenti, hogy magasabb szinten éled meg mint bármi hasonlót, ami korábban ugyanabban a témában elindult.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9715018566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu