Gyökeres változás napja – 2019. július 14.
2019. július 13. írta: Csillagtenger

Gyökeres változás napja – 2019. július 14.

Nagyon ütős nap lesz vasárnap július 14-én (illetve már tart és még ezután is érezhető lesz, de ez a legerősbb napja), feláll ugyanis a Nap-Plútó oppozíció. Ez lehetőséget ad arra, hogy gyökeresen átfordítsd életedet. Ez a nap a belső erők ébredésének napja. Ami most beaktiválódik, annak gyümölcsét majd 2020. január 12-e után arathatod le.

 

Itt a hatalmas lehetőség, hogy kinyisd saját korlátaid határát. A Plútó a Naprendszer legszéle, a legszélső bolygó, itt most azon erőid aktiválódnak, amivel a világmindenséget tudod lehozni az életedbe. Ehhez nem kell mást tenned, mint elhatároznod, hogy ezentúl te működteted az erőidet.

 

Magyar vagy. Eleve benned van a fény útjára indításának lehetősége. Olyan nyelvet beszélsz, ami nincs még egy a világon. Egy beavató nyelvet, ami tele van rejtett kódokkal, szimbólumokkal. Észre sem veszed ezáltal milyen fegyver van a kezedben, hiszen szellemiséged, gondolkodásod sokkal magasabb szinten van mint bárki másé. Ott van benned az erő, amivel egy magasabb szintet tudsz megélni, megteremteni.

 

Nimród nemzetségéhez tartozunk, a Nyilas népe vagyunk. Mindannyiunk küldetése a fény útjára indítása, majd annak megmutatása mások számára. De ehhez először önmagadban kell felfedezned ezt a fényt és elindítani. Ez történhet 19-én. Hiszen hol áll a Nap-Plútó szembenállás? Az Ikrek-Nyilas csillagaiban. Mit jelent a fényt elindítani? Hogy nem panaszkodsz, nem többet akarsz, nem a szük-ség az uralkodó az életedben, nem arra figyelsz kinek ’jobb’ nálad, kinek van több, ki keres többet, ki hova megy nyaralni, stb. Hanem arra, hogy mindened megvan. Lélegzel, gondolkodsz, teremtesz, élsz. Észreveszed a szépséget az életedben, a kedvességet, a mosolyt, megérted a másik tettei, cselekedetei mögött mi a valódi mozgatórugó, és támogatod, vezeted, adsz neki iránymutatást, ahelyett, hogy küzdesz, veszekszel vele, morcos vagy rá, stb.

 

Ugyanis fene nagy jódolgunkban azt sem tudjuk milyen jó életünk van. Megvan mindenünk. Csak nézz körbe, lépj egy picit hátra, és vedd észre, hogy mindened megvan. Van házad, étel az asztalon, ruhád, autód, munkahelyed, családod, kezed, lábad, egészséges vagy, és mégis mit veszünk észre? Mit csinálunk folyamatosan? Panaszkodunk. Mindig többre vágyunk. Mindig jobbat akarunk, és pont a lényeg mellett megyünk el, ami maga az élet, a létezés.

 

A Plútó által eleve ott a kezedben a varázslás, a gyógyítás, a misztika ereje. És a Plútó az a bolygó az életünkben, aki nem az ekliptikát járja, az ő útja más, éppen ezért olyan erőket mozgósít számunkra, amit más bolygó nem képes. Ezek nem hétköznapi erők. Olyan magasságokban jár útján, ahová a többi bolygó nem ér fel. Olyan tudást hoz számunkra, amivel csak ő rendelkezik. 125 évenként éri el az ekliptikát és indul el felfelé vagy bukik alá. Most olyan helyzetben van, hogy éppen a felső világban megtett útját fejezi be és indul el lefelé. Az előző 125 évben tehát az égi, isteni világokban járt. A születés évétől függően hozza nekünk az ilyen-olyan varázserőinket, amiket azon csillagképekből merített, amit más bolygóink nem érnek el, és jelenleg a Nyilasban, már az ekliptika alatt járva azon dolgozik, hogy mindezt beépítse számunkra, lehozza nekünk az anyag világába. Tehát nem hétköznapi energiát ad a kezünkbe. Érzed ezt az erőt? A születésedtől fogva hozott varázserők születnek most meg és kapod a kezedbe. A kezedbe. A Nap abban segít most, hogy erre ráláss, felfedezd magadban (aztán január után el is kezdd működtetni).

 

Akarsz egy ’jobb’ életet? Jobbat mint ami jelenleg megadatott? Teremtsd meg magadnak. Indulj el befelé, és hívd életre ezt a benned lévő erőt. Figyeld meg, hogy ez az erő ugyanaz mint amivel szenvedni tudsz, vagy amivel a szenvedélyt is meg tudod élni életedben. Az erő ugyanaz, de te döntöd el hogyan működteted.

 

Ez a vasárnapi nap erre ad lehetőséget. Illetve ezek a napok, hiszen a Nap-Plútó szembenállás ereje akár egy hétig is eltart. Az egész hét már erről (is) szólt és még érezheted jövő héten is. Legerősebb hatása azonban vasárnap van. A Plútó üzenete, hogy csináld! De csináld másképp. Ő nem cicózik. Ő csinálja. Veled, vagy helyetted. Ezt is te döntöd el. Most, hogy a Nappal áll oppozícióban (és a Szaturnusszal együttállásban), abszolút át tudod fordítani vele mindazt ami nem tetszik a saját életedben. Nem kell más hozzá csak a belső elhatározás. Ennek semmi köze a külvilághoz. Plútó a benned lüktető generátor. Sosem áll le. Ha te mozgatod, úgy dolgozik ahogy te akarod. Ha hagyod hogy maga járja az útját, akkor fel-le dobál, és folytatódik a küzdelem. Rajtad múlik. Senki máson. Mindaz ami körbevesz is ezen erő eredménye.

 

Figyeld meg hogyan működik benned, és kezdd el tudatosan használni. Erre nincs recept. Ez érzésből megy. Kezdd el ma. És csináld. És arasd le a gyümölcseit. Élj egy csodálatos életet, amiben szenvedélyesen élsz, meggyógyítasz, átvarázsolsz bármit.


A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5314942970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

the angel 2019.07.14. 13:48:08

Ezt mit jelent pontosan?
"születés évétől függően hozza nekünk az ilyen-olyan varázserőinket"

the angel 2019.07.14. 13:49:17

Ez mit jelent pontosan?
"születés évétől függően hozza nekünk az ilyen-olyan varázserőinket, "

Csillagtenger 2019.07.14. 15:17:53

Jó a kérdés, köszönöm. A cikkben nem fejtettem ki, mert már így sem lett rövid.
A Plútó korosztályos bolygó a lassú mozgása miatt, vagyis több évig áll ugyanabban a csillagképben (és zodiákusban is), vagyis egy-egy korosztályra ugyanolyan hatással van, ugyanaz azt az energiát hozza nekik.
Tehát a születés évétől függ, hogy milyen erőt hoz. Ez lehet Boszorkánykonyha, Angyal, Kígyótartó, stb.

the angel 2019.07.16. 08:41:22

Köszönöm szépen a választ, ez nagyon izgalmasan hangzik. Utána tudok nézni valahol, hogy hol állt a születésem idején a Plútó? Én nyugati asztrológiát tanultam, szóval nem tudom, mi rejlik a varázslatos Boszorkánykonyha, Angyal nevek mögött.

Csillagtenger 2019.07.16. 08:49:33

Ha megadod a születésed évét, szívesen megmondom. Ha nem szeretnéd publikusan, akkor kérlek írj a toth.gabriella.asztrozofia@gmail.com címre.

the angel 2019.07.16. 09:09:42

1968, hátha másnak is hasznos. :-)
És köszönöm.

Csillagtenger 2019.07.17. 08:32:27

Az ott pont egy olyan év, mikor váltott a Plútó, éppen haladt a Szűz Extra Galaxys felé, amire mondhatjuk hogy a Forrás, egy végtelen tudástár. Az itt járó Plútó ebből merít, ezt adja nekünk a mindennapokban, vagyis ezáltal nem csak a saját belső erőkből tudunk táplálkozni, hanem ebből a hatalmas tudásból. Aki ehhez csatlakozik, megszűnik számára az idő és energiái kimeríthetetlenekké válnak.

the angel 2019.07.17. 09:35:39

Nagyon köszönöm, hogy megnézted.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu