Sugallatok napja – 2019. július 11.
2019. július 10. írta: Csillagtenger

Sugallatok napja – 2019. július 11.

Július 11-én nagyon intenzív az égi jelenlét, fokozottan észrevehető lesz olyan gondolatok, ötletek megjelenése, ami nem szokványos. Minél furább dolgok jelennek meg, annál biztosabb hogy a felsőbb vezetésed üzenetei. Javaslom, hogy aki tud, kerítsen lehetőséget arra, hogy szabad tudjon maradni. Minél tisztább vagy (még az étkezésre is érdemes odafigyelni, hogy ne egyél olyat ami megterheli az emésztőrendszert), minél kevésbé kötnek le a mindennapok ’problémái’, annál inkább meghallhatod ezen üzeneteket. Ez már tart egy ideje, de a csütörtök lesz a legerősebb. Hiszen ekkor lesz egzakt az Uránusz-Mars kvadrát. Az Uránusz felelős a sugallatokért, és kap egy teremtő fényszöget a Marstól, akiben ott a lendület, az energia, erő, a kettő együtt pedig hatalmas erő, velük bármit át tudsz törni.

Az Uránusz a Kos fejénél, annak Tekintet csillagánál, a Hamal-nál jár, akivel a Kos a Tejútra figyel. Az ide érkező Uránusz, a kozmikus gondolkodás bolygója, ezáltal tényleg a Tejút, magasabb világok, felsőbb vezetésed üzeneteit tudja lehozni hozzád. A Kos az új kezdet energiája, ezzel egy teljesen új szemlélet indulhat útjára. És a Mars, akivel teremtő fényszögben áll, a Rák csillagkép Jászol csillagai felé halad. Amit tehát meghallasz, a bevillanások, sugallatok, azonnal megszületnek, hogy egy teljesen új életminőséget indítsanak el számodra. Legyen nálad toll és papír, hogy ezeket le tudd írni. Hidd el nekem, jobb ha leírod, mert elillannak. (Már most figyeld, mert ezek az üzenetek folyamatosak, sőt 11-e után is hatnak, csak 11-e a legerősebb.)

Egy kivételes nap ez a csütörtöki, valóban olyan üzenetek érkezhetnek meg hozzád, amik segítenek abban, hogyan változtass, emelj életeden, hiszen közben még mindig aktív a Nap szembenállása a Szaturnusz-Plútó együttállással az Ikrek-Nyilas csillagaiban. Mivel velük együtt halad a felszálló-leszálló holdcsomópont is, akár karmákat is átírhatunk, valóban régi mintákat tudunk megváltoztatni, amihez megkapjuk azt a szellemi vezérletet, ami szükséges ahhoz, hogy felébredjen bennünk egy más gondolatiság, ami ahhoz szükséges, hogy a születőben lévő új életet valóban élni és működtetni tudjuk. Mert ha nem változtatsz tudatod szintjén, akkor mit gondolsz milyen új élet indul útjára?

Hatalmas erő ez, csodálatos kapcsolódások egyszerre. A két kitörő erő, a Mars és Uránusz kapcsolódásával valóban át tudunk törni régi sémákat, el tudjuk hagyni a szenvedést, hogy elindítsunk egy új szellemiséget, ami valóban kiemel. Tehát amire fel szeretném hívni a figyelmet a sugallatok figyelése mellett, hogy figyelj a gondolatokra, kimondott szavakra, kérésekre, kívánságokra is, mert rajtad múlik mi van születőben.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8814936404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu