Neptunusz retrográdba fordul – 2019. június 21.
2019. június 20. írta: Csillagtenger

Neptunusz retrográdba fordul – 2019. június 21.

A napforduló napján lesz még egy jelentős esemény, ugyanis a napfordulattal szinte egyidőben Neptunusz megfordul az égen. A Nap elindul lefelé (a belső világok felé), a mélylélek bolygója pedig a kozmikus irányba, ami szintén a belső dolgokról szól. Már egy ideje álldogál, várt a tökéletes időpontra hogy megforduljon, és ennek most jött el a pillanata. A pont, ahol megállt az égen egyébként egy igen fontos hely, ugyanis ha folytatta volna útját, elhagyja a Vízöntő csillagait és a Halak csillagaiban vándorolna tovább. Ez egy igen jelentős állás lenne, a Halak ura a Halak csillagaiban a nagyon mély lelkiség, tulajdonképpen az abszolút harmónia lehetősége. De még nem jött el ennek az ideje, bár nincs olyan messze, viszont úgy néz ki van még dolgunk etéren, ezért visszafordul, hogy lehetőséget adjon még a felkészülésre.

Így maradt a Vízöntő jövő csillagaiban, a tisztulás, szabadság stációjában. Itt az a fontos, hogy megtisztulj a félelmektől, úgy éld az életedet, hogy mindenben tisztaságra, tiszta helyzetekre törekedj, valamint adj, tegyél másokért. A lényeg a kiáradás, az önzetlen adás, a teljes tisztaság, mert ez a tisztaság az alapja a belső harmónia megteremtésének. Mivel a mélylélek bolygója jár itt, azt jelenti, a lélek mélyén kell tudni megtisztulni, felszabadulni, kitágítani saját korlátaidat, hogy eljuss a belső végtelenhez. Mivel most retrográdban mozog majd a bolygó, ez méginkább a lelkiségről szól. Tulajdonképpen lehetőséget kapsz arra, hogy azon helyzeteket, amik korábban megjelentek életedben, de nem sikerült azokat felszabadítani, most megtedd. A mélylélek bolygója kozmikus irányban haladva azt jelenti, a feladatok amiket kapsz biztos nem lesznek tudatosak. Vagyis akkor fogod tudni jól megoldani a helyzeket, ha valóban elindulsz befelé, a sugallataidra, érzéseidre hagyatkozol. Ez kap most hangsúlyt az elkövetkező időszakban. Hogy ez miről szól igazán, azzal kapcsolatos amelyik házadban teszi mindezt a Neptunusz.

A Jupitertől ráadásul kap egy kvadrát, teremtő fényszöget a Kígyótartó csillagaiból, aki maga is retrográdban halad. Mivel mindketten ezáltal egyirányba mozognak, ez a fényszög fennmarad néhány hónapig. A Jupitertől az igazi isteni, táltosi tudás érkezik, ami által meg tudjuk oldani ezen helyzeteket. Valóban megkapunk minden segítséget, csupán rajtunk múlik élünk-e vele.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr414904428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu