Magasabb tudatosság napja – 2019. június 18.
2019. június 17. írta: Csillagtenger

Magasabb tudatosság napja – 2019. június 18.

Ezen a napon Merkúr eléri a Marsot és szorosan együtt állnak a Pollux csillagnál az Ikrek csillagképben. Ez mindenképpen egy magasabb szellemiség felé nyit számunkra kaput. Most már több napja folyamatosan tart, hogy fontos a halhatatlan világ felé fordulni, nem földi szellemiséggel foglalkozni, beengedni életedbe más nézőpontot, elindulni egy olyan gondolatiság felé ami a magasabb világ felé indít el. Ez a nap arra is tökéletes arra, hogy megszólítsd a felsőbb vezetésedet, beszélgess vele, útmutatást kérj. Igazából ma legyőzheted lehúzó gondolataidat, ha ilyesmi szellemi feladatokkal foglalkozol.

Az Ikrek csillagképe egy kapu, itt ömlik le a magas tudás amivel elindulunk (Ikrek lába a Tejúton van de onnan lép bele a hétköznapok világába) a mindennapokban egy olyan szellemiséggel, amivel mindent meg tudunk oldani, haladni. Ez a kapu nyílik meg holnap. Ami ráadásul a fényt hordozza magában, hiszen a Nyilas csillagképből még mindig jön az oppozíciós fényszög, de már a Plútótól, ami 19-én lesz igazán egzakt de nagyon erős már most is a hatása. Vagyis itt valami valóban robbanásszerűen megváltozhat. Emelkedhet szellemiséged egy pillanat alatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1114898770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu