Ima magadért és a nemzetért – 2019. június 14-19. között
2019. június 13. írta: Csillagtenger

Ima magadért és a nemzetért – 2019. június 14-19. között

Az ima ereje hatalmas, bármikor is csinálod, mert erősíti a kapcsolatot a felső világokkal, szellemi vezetőiddel. De a következő néhány napban még hatalmasabb az ereje, mert a Nap maga is emelkedőben van, vagyis minden kimondott szó emelő hatású, ráadásul az Ikrek-Nyilas csillagképek ereje összeadódik, vagyis nekünk magyaroknak most kivételes lehetőség adatik meg, hogy saját magunkért, önmagunk jobb jövőjéért és ezzel nemzetünk jövőjéért szóljunk az égi vezetéshez.

Aki tud, és szeretne, kérem, egészítse ki szertartását azzal, hogy ezekben a napokban déli időben (14-én 12:20 előtt érjen véget, majd a következő napokban 4-4 perccel korábban) északi irányba fordul és elmond egy imát. Ez az az irány ahol Jupiter jár ekkor, aki a TUDÁS bolygója, az ima ereje, aki az isteni tudást hordozza magában. Az északi irány a mozdulatlanság iránya, vagyis az isteni, Teremtői irány, ahonnan az Atya néz ránk (ezzel tulajdonképpen valóban a Teremtőhöz szólsz). Igaz észak felé fordulsz, de közben a Nap halad a fénymaximum felé, nemcsak éves pályáján, hanem az adott napon belül is, tehát hatalmas erő van ebben.

Az ima szövege lehet a következő, de persze mindenki saját maga szavaival kiegészítheti, átalakíthatja. Szólítsd meg a Teremtőt és kérj magadra és a nemzetre nézve támogatást, hogy mindenki tovább tudjon lépni elakadásain, megtalálja a megoldásokat, megkapja, meghallja, vegye észre a fényt az életében és annak megfelelően éljen és működjön.

Ha szobában csinálod gyújts gyertyát.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7014892806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu