Egy újabb teremtő hétvége – 2019. május 31-június 03.
2019. május 28. írta: Csillagtenger

Egy újabb teremtő hétvége – 2019. május 31-június 03.

Az idei év legmeghatározóbb változásokat előkészítő mozgásában, a Szaturnusz-Plútó táncában jön egy újabb felvonás a hétvégén. Ők már egy ideje együtt mozognak, jelenleg hátráló mozgásban, de most május 31-június 3 közötti időszakban egy trigon, emelő fényszögbe kerülnek a Vénusz bolygóval. Azért hangsúlyos ez az állás, mert a Vénusz itt most elültet valamit, ami majd december elején kerülhet napfényre, akkor amikor a Vénusz együtt áll velük. Szaturnusz és Plútó a Nyilas csillagaiban épp azon dolgoznak, hogy megtapasztaltassák, megtanítsák velünk hogyan csináljuk máshogy a dolgainkat, úgy, hogy az a fénynek, a magasabb minőségeknek megfelelő legyen, hiszen a Nyilas csillagkép haza mutat. Mivel hátrafelé mozognak, minden amit most csinálnak, az nem tudatos, de attól történik. Viszont majd október után derül ki, hogyan végeztük el az éves munkát.

A Vénusz ehhez küld most egy emelő, trigon aspektust a Kos/Bika csillagképekből. A Kos és a Bika csillagai 2 fokon összeérnek, és pont itt jár most a Vénusz ebben a néhány napban, ami egy nagyon termékeny hely az égen, hiszen az az üzenet van benne, hogy amit kigondoltál, elindítottál (Kos), az meg is termékenyül (Bika), vagyis nemcsak elkezdődik, de működőképes is. Vénusz maga a termékenységbolygó, és még mindig az Angyali energiát hordozza, hiszen legutoljára ott fordult direkbe, ott telítődött, onnan hozza a teremtőerőket. Az Angyali energia eleve egy magasabb létforma, ami által minőségit tudunk változtatni, és Vénusz útja közben találkozott Uránusszal is, aki ezt az erőt még magasabb szintre vitte, adott hozzá egy kis másságot, különcséget, frissességet, szabadságot, más szellemiséget. Ezzel az erővel tölti most a Vénusz a két mestert, ad nekik emelő erőt.

Érdemes tehát megint olyan dolgokkal foglalkozni ebben a négy napban, amiben ügyes, kreatív vagy, meg tudod benne élni művészetedet, alkotóerőidet. Legyen bármi, csak lélekből tedd, mert ez biztosít magas kimenetelt (most a bikában jár a Vénusz, itt ültetjük el a magot, és majd a bakban találkozik a két mesterrel decemberben, ott már majd akár kezedbe is foghatod amit most elindítasz). Ahogy tehát a Vénuszi energiákat működteted a hétvégén az kezd beültetődni a gyakorlatba a Szaturnusz által, és átminősülni egy másik minőségbe a Plútó által. Érdemes kihasználni, még akkor is, ha most nem látod azonnal az eredményét. Ha tudod, ez melyik életterületeiden történik, vagyis Vénusz éppen hol jár, és annak megfelelően működteted az energiáit, még nagyobb hatást érhetsz el.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2714866652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu