Szerelem, boldogság, örömök új szintjének lehetősége előtt állunk – 2019. május 18.
2019. május 11. írta: Csillagtenger

Szerelem, boldogság, örömök új szintjének lehetősége előtt állunk – 2019. május 18.

Vénusz hercegnő az utolsó bolygó aki még a Halak csillagaiban jár, ahonnan majd május 14-én kedden lép ki, hogy szombaton, május 18-án táncot lejtsen Uránusz Nagyúrral már a Kos csillagaiban és elindítsa számunkra érzelmeink, szerelmi életünk, alkotó, teremtő energiánk terén is a magasabb minőségeket. De ahhoz, hogy valóban szintet tudjon lépni szerelmi életed, emberi kapcsolataid minősége, alkotó, teremtő erőid ereje, ahhoz le kell zárni a múltat. Vagyis el kell tudnod engedni minden olyan érzelmi, szerelmi szálat, aminek már elmúlt az ideje, viszont még köt a múlthoz, valamint  minden önmagaddal kapcsolatos negatív érzéseket, amikor azt érezted, hogy nem érdemeltél meg ezt vagy azt. Nincs mese, át kell gondolni, lezárni, összegezni a múltat, mindent ami sértő, bántó, fájdalmas a múlbtól, akár más okozta, akár saját magad önmagadnak, mert csak így lehet szintet lépni. Van még néhány napod arra, hogy átgondold, mit nem engedtél el, milyen érzelmi szálak kötnek a múlthoz, például beteljesületlen szerelem, vagy szerelmi csalódás, amikor megcsaltak, megbántottak, elhagytak, vagy megszégyenítettek. Most van itt a megértés, elengedés, megbocsátás ideje és lehetősége, hogy kedden megtörténhessen a szintlépés, a kiemelkedés, hogy majd szombaton elindulhasson az új.

Lehet hogy úgy érzed fáj, és nem megy, és nem vagy képes. Pedig de. Hatalmas erőd van, mindent meg is kapsz hozzá az égiektől. Használd ezeket az energiákat, mert csak akkor tud bejönni majd az új szerelem, amiben már akár a mennyei szerelem erejét is megélheted, illetve léphetnek szintet emberi kapcsolataid, éled újjá és varázsolódik át a benned élő művész, vagy új, eddig ismeretlen alkotóerőkhöz juthatsz. De ehhez le kell zárnod a régit, elengedned a múlt sérelmeit, fájdalmait.

Az élet csodaszép, tele örömmel, boldogsággal, kacagással. És ez most mind még egy magasabb szintre tud lépni, amikor valóban olyan mintha a mennyei teremtő ereje járná át mindennapjaidat. Tulajdonképpen efelé haladunk azáltal, hogy Vénusz hercegnő csillagképet vált és ő is feljebb lép a spirálon. Engedd meg ezt magadnak. Engedd meg magadnak a csodákat.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr414821390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu