Szellemi szintemelkedés lehetősége – 2019. május 6-8.
2019. május 06. írta: Csillagtenger

Szellemi szintemelkedés lehetősége – 2019. május 6-8.

Merkúr elhozza a mindennapi gondolkodásban is a szintlépést azzal, hogy elhagyja ma a Felfelé Úszó Halak fonalát, ezáltal ő is végére ér a körnek, hogy szerdán, május 8-án belépve a Kos csillagaiba elindítsa mindennapi gondolkodásunkban az újat, a tisztát, már minden lehúzótól menteset. Ezt minden évben megteszi, de most az Uránusz által ennek abszolút emelő ereje van. Az Uránusz nagyúr ugyanis a Kos kapujában várja Merkúr úrfit, hogy perdüljön vele egyet és átminősítse hétköznapi gondolatainkat, vagyis segítsen abban, hogy emeljünk életünk színvonalán. Ehhez szükséges, hogy minden lehúzó gondolatodat elhagyj, mert a kiemelkedés csak akkor lehetséges. Vagyis ma-holnap lehetőséged van arra, hogy átgondold mennyire vannak még önromboló, önpusztító gondolataid, milyen szavakat használsz, mennyire vagy optimista vagy pesszimista szemléletű, mennyire teremtőek a gondolataid vagy pont hogy nem. Mert ha hajlandó vagy elhagyni esetleges negatív gondolataidat, akkor hatalmas léphetsz felfelé az Uránusz erejével telítve, mert mint tudjuk a gondolat abszolút teremtő erővel hat, az Uránusz pedig kezedbe adja a belépőt a magasabb szellemiség felé, ami kiegészíti a Kos csillagainak ördögi körből való kiemelésének erejét. Ezért kivételes és vissza nem térő lehetőség ez, mert legközelebb 80 év múlva lesz ilyen. De ez csak akkor lehetséges, ha hajlandó vagy és teszel is azért, hogy változtass kommunikációdon. (Ez már jó ideje téma, de most még van rá egy utolsó esélyed. Nem kell más, csak az elhatározás, viszont nagy a jutalom.)

Merkúr Uránusszal való találkozása révén egyébként megfigyelheted, hogy gondolataidba bekúszik az újdonság varázsa, könnyebben, szabadabban tudod kimondani a dolgokat, merészebb a gondolkodásod, akár új ötleteid is jöhetnek, tisztázhatsz is valamilyen helyzetet, sőt, május 8-án szerdán még akár kockázatos dolgokba is belemehetsz, mert találkozójuk révén ennek most nagy a pozitív megvalósuláshoz az ereje, hiszen a Kos csillagaiban állnak, ami a Tejútra tekint. Mivel mindez a bika zodiákusában történik, ez lehet anyagiakkal kapcsolatos, vagy akár a szerelem terén is.

És ugyanezen a napon a Mars a Hold által kísérve fellép a Tejútra, sokkal intenzívebbé téve a kapcsolódást az isteni szférákkal, vagyis sokkal fogékonyabbak leszünk a felsőbb világ üzeneteire. Május 13-ig halad a Mars a Tejúton, ezen idő alatt erőnket az isteni világból merítjük, így észreveheted, hogy ezen időszakban sokkal többre vagy képes, hiszen erőd végtelen. Használd ki. Alkoss, teremts.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8514811350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu