Telihold a kiemelkedés energiájával – 2019. április 19.
2019. április 19. írta: Csillagtenger

Telihold a kiemelkedés energiájával – 2019. április 19.

Ma 13:12-kor újra felragyog a Telihold csodálatos korongja vagyis ismét teljességében tárul ki lelkünk. Igaz ez napközben lesz, ezáltal a teljesen teli korongot nem láthatjuk, de hatása ettől függetlenül érződik. És talán az sem véletlen, hogy napközben van, mert így ugyanazt a láthatatlan energiát szimbolizálja, aki maga a lelked, a nem látható részed. Abban erősít most ennek a Teliholdnak az ereje, hogy ráérezz mindarra ami benned van, ami éltet. És mi is ez? Milyen energia villan ma fel?

A Teremtő erő, a Nap, univerzumunk központja a Felfelé Úszó Halak csillagaiból világít rá a lelkünket, az életenergiánkat adó Holdra, aki ekkor az Angyal csillagaibn jár majd. Az angyali energia az emberinél magasabb szint, amiben benne van a magasabb világok felé való lépés lehetősége, ereje, iránya. A Felfelé Úszó Halak fonala pedig a karmikus körből való kilépés pillanata, ami egyébként azt a kort jelenti amikor Jézus élt (mert pont ebben a csillagképben állt akkor a Tavasztengely, az éppen aktuális világkorszakot jelölő tengely). És mikor villan fel ez az erő? Hát Húsvét ünnepén. Tulajdonképpen az égiektől érkezik annak az üzenete, hogy az ego lerakásával, a lehúzó dolgok feláldozásával, a karmikus dolgokon való túllépéssel, a fény felé való elindulással, vagyis a lelkedre való hallgatással eljuthatsz a Mennyek országába és megélheted az isteni erőidet a földi világban. Ennek az energiája érződik ma egész nap, hatja át lelkünket. Ebben a Teliholdban az abszolút kiemelkedés ereje jelenik meg és ez a kezdeti pillanata annak az új életnek ami hamarosan ránk virrad.

Nem kell ehhez mást tenni, csak kitárni a lelked, szíved, és együtt örülni a napsütéssel, a családdal, a gyerekeiddel. Pihenjetek, kiránduljatok, szeressétek az életet. Adjátok át magatokat teljességében ennek az energiának ami kitárul ma elénk.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3714774714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu