Végre itt a tavasz, beindul az új – 2019. március 20. 22:58
2019. március 19. írta: Csillagtenger

Végre itt a tavasz, beindul az új – 2019. március 20. 22:58

A Nap március 20-án este eléri a Tavaszpontot és ezzel felpörgeti az életet. Elkezdődik az új év, életre kel a természet, mi is leporolhatjuk magunkról a tél ruháit, és felöltöztethetjük lelkünket a friss, lendületes új kezdet erejével. Biztos vagyok benne hogy a jó idő is megérkezik hamarosan, ami igazán mosolyt csal az arcokra, felpezsdíti a szíveket, lelkeket. Kell is már ez a friss energia, jó lesz végre hátrahagyni a szürke napokat, a csend ideje végetért, jöhet az új, a friss (bár fontos megjegyezni, hogy szellemi szinten még azért tart az összegzés, mert a Nap még mindig a Halak csillagaiban jár, de a mindennapokban már megérkezett az új ereje).

Milyen jó is mikor már majd ki lehet ülni a kertbe, az erkélyre és ott meginni a kávét, elfogyasztani a reggelit a Napocska finom meleg mosolyával kísérve, még a munkába indulás hangulata is más. Minden évben eljön ez a pillanat, mikor elindul a tavasz, az emelkedés, mert mostantól már a nappali órák száma lesz hosszabb, a Nap egyre magasabban jár az égen, elkezd bennünk is nőni a világosság. De idén valahogy ez egy kicsit más, hiszen most egy valóban különleges energia indul útjára. A Nap ugyanis igyekszik az Uránusz felé, hogy majd együtt lépjenek be a Kos csillagaiba és indítsák el az új szellemiséget, ami egy teljesen más magasságba, más világba vezet el minket. Addig még eltelik egy hónap, a Nap ezalatt végigmegy a kos zodiákus jelén, érezheted majd ahogy nő benned a tetterő, beindulnak dolgok a mindennapokban, löketet kap minden. Használd is ki ezeket az energiákat, adj erőt a mindennapoknak, a Mars közben már a Bika csillagaiban jár, segíti a szellemi termékenységet. Engedd át magad ezeknek a friss erőknek, és arra haladj amerre a szíved húz.

Az új kezdet erejét megerősíti egy Telihold, ami máricus 21-én hajnali 2:42-kor ragyog majd teljességében. Ez az éjszaka kellős közepe, megint az álmok birodalma. Olyan ez mintha a lelked számára is kinyílna egy kapu, hiszen a Hold a mérleg zodiákusában jár ekkor, ami a belső, titkos világba való lépés pillanata, hiszen ez az a pont, amikor ősszel a Nap lebukik az ekliptika alá és elindulunk a sötétség felé. Most a Hold ért ide, vagyis a Nap rávilágít a benned lévő titkokra, misztikára, valódi érzéseidre amiket álmok formájában felismerhetsz magadban, érdemes is figyelni, milyen gondolatok, intuíciók születnek benned. Mágikus pillanat lesz ez a Telihold, hiszen a Nap a legnagyobb lendületben érkezik bele, most lépett be a kos jelébe, a Hold pedig szépen komótosan haladva belesétál ebbe. Az égre feltekintve ez a Halak-Szűz tengelye, ami még mindig a rendzés ideje, a Nap a Visszaúszó Halakban ragyog, a Hold a Szűz múlt lábánál jár, mindkettőben ott van a rendezés, a helyretétel energiája. Feljöhet hát még olyan élmény, érzés, emlék számodra az éjszaka során ami még rendezésre vár. Ezeket helyre is kell tenni, rendezni, mert egy hónap múlva, április 23-án a Nap-Uránusz együttállás belép a Kos csillagaiba. Onnantól viszont már valóban az új indul, és amit nem rendeztél el, nem zártál le, viszed magaddal az újba. Abba az újba, ami egy teljesen új dimenziót nyit meg. Érdemes hát valóban mindent hátrahagyni mert a régibe, a múltba húzna vissza.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1414700526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu