A belső teremtőerők ébredése – 2019. március 18.
2019. március 17. írta: Csillagtenger

A belső teremtőerők ébredése – 2019. március 18.

Még mindig a csend időszaka van, még mindig a lezáráson van a hangsúly, ami idén kiemelten fontos, mert teljes, akár egész életünkre vonatkozó szálakat rakhatunk le, oldhatunk meg, alakíthatunk át, azért, hogy az új egy teljesen más minőségben indulhasson el. De amíg még belül dolgozunk, teremtő erőink is szép fokozatosan aktiválódnak, hiszen közben a Mars eléri a Bika csillagait március 18-án hétfőn. A Bika lehetőséget ad arra, hogy termékenyebbé váljon életünk azáltal, hogy minden amit csinálunk életerővel, lélekkel töltődik, amihez most a Mars adja az erőt, lendületet.

Mit is jelent ez? Figyeld meg mik azok a dolgok, amiket rutinból csinálsz, és változtass rajta. Például ahogy megfőzöl egy ételt, vagy játszol a gyerekeiddel, vagy zuhanyzol, vagy sétálsz az utcán, stb. Ha ezekbe beleteszed magad, és belefőzöd az ételbe a szeretetet, és azt tálalod fel a családnak, azt fogyasztjátok el, teljesen más energiák mozdulnak meg. Vagy odafigyelsz a gyermekedre, részt veszel a játékában, rögtön más lesz a kapcsolatotok, vagy zuhanyzás közben elképzeled hogy tisztulnak az ereid, beleid, vagy séta közben ha figyeled a környezetedet, észreveheted a kis csodákat magad körül, például egy szép virágot, és így koncentráltabbá válsz, fel tudod fedezni saját életedet, nem csak végigrohansz rajta.

Azért érdemes most tudatosan figyelni ezekre a dolgokra, mert a Nap mikor szerdán este átlép a kos zodiákusába és elkezdődik az új időszámítás, azzal a lépéssel bekerül a Mars uralma alá. A kos Nap egy hatalmas induló erő, amivel mindig egy új korszak indul el, de az energiák jelenlegi összhatása által nem mindegy mit is indítunk útjára, hiszen egy követekező 80 éves időszakot határozhat meg. Ezt tudod a Mars tudatos megélésével termékenyebbé, biztonságosabbá varázsolni magadnak, csak azáltal, hogy odafigyelsz az apró dolgokra.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8614697976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu