A teljes csend ideje – 2019. március 11-20.
2019. március 10. írta: Csillagtenger

A teljes csend ideje – 2019. március 11-20.

Elérkeztünk az év utolsó 10 napjához, ami az eggyé válásról szól. Ez az időszak a legcsendesebb az évkörön, amikor a Nap március 10-én kilépve a Vízöntő csillagaiból már csupán a Halak csillagaiban halad tovább, úgy, hogy a lélek körén is a halak zodiákusában jár. A halak a lezáró minőség, mind a szellemi és lelki szinteken elérkeztünk hát a teljes számotvetéshez, a lezáráshoz, a befejezéshez. Ezek a napok arról kell szóljanak, hogy levonjuk az elmúlt év (korszak, tulajdonképpen eddigi életed) következményeit, hogy ennek energiájával lépjünk bele majd az újba, mikor a Nap március 20-án este 11 órakor átlépi a Tavaszi Napéjegyenlőség pontját.

Az idei év lezárása azért nagyon különleges, mert ezzel egy teljes korszakot zárunk le. Egy 80 éves korszakot, ami mindannyiunk számára az eddig megélt éveket tartalmazza. Hiszen az új kezdet idén az Uránusz kitörő, szintet emelő erejével egészül ki, ezáltal az elinduló új élet, magasabb szinten kezdődik. Ez egy vissza nem térő lehetőség a mai kor embere számára, de hogy ez megtörténhessen, előtte le kell zárni.  

És persze, hogy a Teremtő újra ránk mosolyog, hiszen kapunk mindehhez egy három napos hétvégét, ami tökéletes a teljes átminősüléshez. Javaslom, hogy aki tud, tűnjön el erre a három napra, lehetőleg egyedül, minden külsős zavaró tényező nélkül, minden emberi kapcsolódás nélkül, hogy eggyé tudjon válni önmagával, át tudja gondolni az eddigieket, meg tudja tervezni az újat, hogy majd az az energia induljon útjára. Aki nem tud ebben a formában elvonulni, neki azt javaslom, hogy keressen a következő időszakban ha lehet naponta néhány percet, vagy órát, amikor csendben tud lenni minden zavarás nélkül, hogy számára is megtörténhessen az összegzés.

Csodás korszakzáró időszakot kívánok.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2514681322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu