Vénusz lágy tánca
2019. február 22. írta: Csillagtenger

Vénusz lágy tánca

Még mindig tart Vénusz hercegnő tánca a két nagymester között ahogy halad a Szaturnusztól a Plútó felé. Hétfőn kérte táncra Szaturnusz mestert és holnap (február 23-án) pördül egyet a radikális változásokat hozó, minőségi fordulatokat eredményező Plútóval. Kecses mosolyával megmutatja nekünk hogy mi az amivel dolgunk van, ami által megteremthetjük a harmóniát, egyensúlyt az életünkben. A két mester nagyon szigorú, kemény munkák sorát hozza számunkra egész életünkön át külön-külön is, és azzal, hogy idén egyesítik erejüket, abban segítenek, hogy egyszerre tudjunk minőségit változtatni. Ezeket a próbákat érdemes kiállni, szembenézni velük, mert csak így tudunk igazán fejlődni. Aki megúszásra játszik, ott ezek a bolygók odacsapnak, falakat építenek, kihúzzák a talajt. De csak azért, hogy felhívják a figyelmet, hogy tényleg komoly a játék, és csak az kapja meg a jutalmat, aki hajlandó változni, és tesz is érte. Tehát csak annak lesz nehéz az év, aki nem figyel a jelekre és nem hajlandó változtatni. Aki viszont kiállja majd a próbákat, arra egy minőségi új élet vár.

 

Vénusz hercegnő abban segít nekünk egész héten, hogy gyönyörű mosolyával meglágyítja ezeket a feladatokat. Aki figyelte a héten élete történéseit, észrevehette, hogy hol számíthat még munkára. Ezek most lágy figyelmeztetésként érkeztek életünkbe, de érdemes tudatosítani őket, mert hasonló feladatokra számíthatunk az év további részében, csak már komoly próbatételként. Ahogy Vénusz továbblibben, kezdődik a valódi munka, ráaádásul a Leszálló Holdcsomópont által a lélek mélyén, a titkok birodalmában. Szinte az egész év arról szól, hogy a lélek világa fényesedjen fel. És ezt a két karmabolygó munkája révén érhetjük el ami emiatt lesz igazi kihívás.

 

Mint már volt róla szó, ez életednek azon területén várható, ahol a bak 13-20 foka található.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8514641798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu