Telihold a feltételek nélküli szeretet erejében – 2019. február 19.
2019. február 19. írta: Csillagtenger

Telihold a feltételek nélküli szeretet erejében – 2019. február 19.

2019. február 19-én újra felvillan a Telihold a Vízöntő (Nap)-Oroszlán (Hold) csillagaiban, úgy, hogy a Hold az Oroszlán csillagkép szívénél ragyog majd teljességében, ami a feltételek nélküli szeretet ereje. Amire itt rálátsz, hogy mik azok a dolgok az életedben, amiket nem a feltételek nélküli szeretet erejével működtetsz. Vannak-e még elvarratlan szálak, le nem tett terhek, karmikus dolgok az életedben. A legnagyobb kötőerő ugyanis a saját karmád, amit azáltal tudsz megtisztítani, ha feltételek nélkül vagy képes létezni, szeretni, örülni, élvezni az életet. Hiszen akkor válhatsz életed igazi urává, ha tiszta vagy.

A zodiákus körén ez a Telihold a halak-szűz tengelyén villan fel, vagyis a mindennapjainkban a bennünk szunnyadó mágikus erőket hozza a felszínre, ami a külső-belső rendről szól, hogy a lélek és az anyag világában mennyire vagy egyensúlyban, mennyire tudsz kiteljesedni önmagad csodájában, teljességében.

Ezen a napon együtt áll a Merkúr-Neptunusz is a Vízöntő jövő csillagaiban ami megerősíti a Telihold üzenetét, hiszen ugyanabban a csillagképi környezetben járnak, ahol maga a Nap is. Mindez arról üzen, hogy a valódi tisztaságot belül találod meg. Figyeld a lelked hangját, mit súg, a Merkúr által meghallhatod, mert a Nap is hamarosan eléri a Neptunuszt, és mivel a Neptunusz a Főnixmadárnál jár, mikor a Nap odaér, felreppenhet ez a madár, elhozva egy teljes megújulást a lelked mélyén. A Nap hozza majd bele a feltételek nélküli szeretet erejét, de meg kell hallanod, mennyire ennek megfelelően éled életed. Ehhez arra van szükség, hogy elkezdj befelé figyelni.

És ezen a napon lép a Mars a Kos csillagaiba, amivel megvillantja az új irányt, de ez az új jövő akkor indulhat csak el a magasabb szinten, ha tényleg tiszta vagy, és elérted az abszolút belső harmóniát.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4414629692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu