Kezdődik a belső munka, a mélyítés – 2019. február 18.
2019. február 17. írta: Csillagtenger

Kezdődik a belső munka, a mélyítés – 2019. február 18.

Visszaszámlálás: 3,2,1 és start. Eljött a nap, ami elindítja a 2019-es év igazi munkáit, aminek eredményeként 2020. januárjára megszűnik minden ami nem életképes, régi falak, szokások bomlanak le, és gyökeres, sorsfordító változás érkezik életünkbe, aminek eredményeként felélednek mágikus erőink, és megszületik bennünk az igazi mester.

Ez azonban feladatokkal jár, a két karmabolygó, a Szaturnusz és a Plútó egész éven át ható szoros, de nem egzakt együttállása révén érezhetjük majd, ahogy tesztelve leszünk abban, hogy mennyire tudunk elmélyülni, elindulni a lélek világába, és ott felfedezni saját erőinket, mennyire tudunk koncentrálni a minőségre, a valódi dolgokra, mennyire tudjuk a lélek dolgait a mindennapokban kézzel foghatóvá tenni, ki tudunk-e lépni az időből, úgy értve, hogy felvesszük az Univerzum rezgését, és a megfelelő időben tesszük dolgainkat, képesek vagyunk-e radikálisan változtatni mindazon amin kell, megvan-e bennünk az erő a minőségi változáshoz, szembe tudunk-e nézni a sötét oldalunkkal és fel tudjuk-e azt fényesíteni.

Nagyon mély és kemény munkák előtt állunk, mert a két bolygó, egyesével is hatalmas erőt képvisel, a Szaturnusz a nagymester, a Plútó a radikális erő. Mondhatjuk úgy is, hogy kettőjük együttes ereje széthúzó erőt szimbolizál, mert a Szaturnusz lépésről lépésre tanít, a Plútó radikális, ő azonnal reagál. 2019 folyamán ezt így együtt kell tudni tartani és együtt működtetni. Ráadásul együtt haladnak a Leszálló Holdcsomóponttal, ami által a lélek világába merülünk bele, abba a birodalomba, ami nem érthető a tudat számára. Ez méginkább megnehezíti az előttünk álló feladatokat. És még egy csavar, hogy április-október között ráadásul retrográd mozgásban halad mindkét bolygó, ami pedig nem a földi logikával megegyező irány, így még inkább nehezebb megérteni a történeseket.

De a tesztek, feladatok elvégzése által egy teljesen új élet indul számunkra, hiszen a két bolygó által hozott energiákat kapjuk a kezünkbe. A feladatok azon az életterületen várnak ránk, ahol jelenleg jár a két bolygó (ez a bak 13-20 fok közötti terület).

Na, és ez indul be február 18-án azáltal, hogy a Vénusz megérkezik és előbb együttáll a Szaturnusszal, majd február 23-án a Plútóval. Tulajdonképpen ezáltal összehozza a két bolygót, akik ugyan közel vannak egymáshoz, de még nem állnak együtt. A február 18-ai hét tehát felfedheti mindazokat a feladatokat, amikkel egész évben dolgod lesz. Érdemes nagyon odafigyelni a történésekre, mert minden iránymutató. A Vénusz hozza az angyali segítségeket, mert az Angyal csillagaiban fordult utoljára, onnan feltöltekezve érkezik, tehát van segítségünk, nem vagyunk magunkra hagyva. A feladatokkal azonban szembe kell nézni ahhoz, hogy a minőségi változás 2020. januárjában elérkezzen.

Tanácsom, hogy ne add fel, akkor is ha úgy érzed nehéz, menj bele a dolgokba, abban a formában, hogy mélyülj el magadban, belül keresed a válaszokat, ne a külvilágot hibáztatsd, mert ez az egyetlen út, ez kevesebb fájdalommal jár és nagyobb sikert hoz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8214629644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu