Mars a bika zodiákusába ért – felpezsdül az élet
2019. február 14. írta: Csillagtenger

Mars a bika zodiákusába ért – felpezsdül az élet

Tart még a Mars-Uránusz együttállás, de az az érdekes helyzet alakult ki mára, hogy a Mars átlépett a bika zodiákusába (2019. február 14.), úgy, hogy az Uránusz még a kosban van. A bikában a Mars poláris helyzetben van (szemben áll saját jegyével ami a skorpió), ezáltal nehezített pályán mozog, míg a kosban uralmi helyzetben volt és ereje teljében. Mikor poláris egy bolygó, azzal több feladatot hoz, nagyobbak a kihívások. Tehát már ma érezhetsz esetleg némi megtorpanást a tegnap megjött intenzív ötletekkel kapcsolatosan. Tudd, hogy ez emiatt van, ne hagyd magad lebeszélni, csak tedd a dolgod.

A Mars a bikába érve egyébként beindítja az anyagi dolgainkat, hiszen a bika jele a fizikai biztonság, a stabilitás birodalma. Most annak az ideje indult be, hogy az anyagiak terén jöjjön valami változás, új helyzet, új lehetőségek villanhatnak fel. Megint szeretném erősíteni, hogy nemsokára az Uránusz is belép a bikába, az Uránusz pedig a forradalmi változások bolygója (is, sok más mellett), tehát elhozhat valami teljesen újat. Vagyis mindaz, amibe belefogsz, az anyagi, materiális világodban is elhozhat egy magasabb szintet. Tehát hajrá.

És az már csak a Teremtő mosolya, hogy pont Bálint napon lépett a Mars a bikába, hiszen a bika a szerelem jegye is. A Mars pedig a férfierő, férfias energiák, tehát a mai napon, főleg hogy ma lépett lépett be ide a Mars, nagyon erős a szerelem, szenvedély ereje. Aki ’valentinezik’, vagy csak éppen élvezni akarja a világot, és megélni a szépséget, az örömöket, szenvedélyeket, remek alkalom a mai.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3814626272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu