Mars-Uránusz együttállás, az új kezdet lendülete – 2019. február 13.
2019. február 12. írta: Csillagtenger

Mars-Uránusz együttállás, az új kezdet lendülete – 2019. február 13.

A Mars-Uránusz együttállás február 13-án egzakt, amikor a két bolygó ereje teljességében áll együtt, de hatásuk már előtte-utána napokban érezhető. Hatalmas erő ez, két kitörő minőség ereje adódik össze. A Mars által a belső, valamint a külső visszahúzó erőinket tudjuk legyőzni, az Uránuszban pedig szintemelkedési erő van, ővele valóban a felsőbb világok felé tudunk utat törni, azáltal hogy kitörünk a megszokott sémákból. Érzitek ezt a hatalmas erőt ugye? Csodálatos lehetőség rejlik ebben a találkozóban, ami egy hatalmas kezdő löketet ad az előttünk álló szintugrásnak.

A Halak Felfelé Úszó fonalánál vagyunk, így egy olyan dolog elkezdése válik lehetségessé, ami valóban új, valami olyan, amiről eddig csak álmodozni mertünk. Aki igazán bátor, most megragadhat izgalmas, merész lehetőségeket is, ami által áttörve saját korlátait, kiemelkedhet az ördögi körből. A lehetőségeket mindenki megkapja, csak nyitottnak kell lenni rá, észre kell venni, és bátran meg is kell merni lépni. Az Uránuszban a kockáztatás is ott van, nem kell félni semmitől, az egész év előttünk áll, hogy letisztítsuk, kitisztítsuk, tökéletesítsük ami most elkezdődik.

Azért nagyon fontos odafigyelni a következő napok energiáira és a lehetőségekre amik feltárulnak előttünk, mert a mostani együtthatás nagy segítséget nyújt abban a munkában, ami az Uránusz mozgása révén egész évben vár ránk. Mind a Mars, mind az Uránusz a Kos csillagai felé haladnak, ami az évkörön az új kezdet. A Mars már február 19-én belép a Kos csillagaiba, ahová április 23-án az Uránusz követi de a Nappal együttállva (pont akkor érkezik meg a Nap is mikor belép az Uránusz, meghozza a cselekvő erőt, csodálatos). A Mars tehát most elindít, megvillant valamit, de a cselekvés ideje majd áprilisban lesz. És még ekkor sem a végleges dolgok indulnak be, mert az Uránusz még visszafordul az év során, hogy segítsen abban, hogy ami elindult az ki tudjon tisztulni, ki tudjon kristályosodni, hogy majd 2020. januárjában, mikor végleg belép a Kosba és már ott is marad, akkor kezdődjön el az új. Van tehát még időnk a csiszolásra, tökéletesítésre, de ahhoz, hogy valóban emelkedni tudjunk, elinduljunk az isteni szintek felé mert a Kos a Tejútra tekint, ahhoz most kell elkezdeni valamit. Most jött el az ideje az elindításnak.

Tehát figyeljétek a jeleket, a lehetőségeket, ragadjátok meg az elétek táruló esélyeket.

Az Uránusz izgalmat csempész az életünkbe, váratlan dolgokat, öteleteket villant be, általa áramlanak a sugallatok, amit onnan tudsz, hogy nem az egod műve, hogy őrültnek tűnik, és a pillanatban amikor megérkezik, különbözik mindattól amivel éppen foglalkozol. Ezt a támogatást, segítséget mindenki megkapja a felső vezetésétől, hogy meg is ’halld’, észrevedd, ahhoz kell az, hogy kinyílj, beengedj dolgokat az életedbe amiket eddig nem voltál hajlandó, merd áttörni a saját korlátaidat, válj szabaddá, tisztogasd magad, a gondolataidat elsősorban, de testedet, lelkedet is minden lehúzó dologtól, hiedelemtől, félelemtől.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6014623328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu