Lelkis napok jönnek – 2019. február 6-8.
2019. február 06. írta: Csillagtenger

Lelkis napok jönnek – 2019. február 6-8.

 
A Hold belépett a halak zodiákusába ma hajnalban (február 6.) majd találkozik holnap az itt járó Neptunusszal (február 7-én reggel 9:40 körül) és utána, őt elhagyva továbbhalad az égkör legmisztikusabb világába, és február 8-án délután 3-ig itt jár. Ez az Eggyé válás területe, ahol a halak zodiákusa és a Halak csillagai összeérnek, a lélek birodalma, ahová nem fér be a tudat. Itt történnek az igazi varázslatok. (Emlékeztek mit mondtam az éves előrejelzésemben? Ide közeledik a Neptunusz, most viszont a Hold betekintést ad mi is várható majd akkor.)
 
Ez a két nap tehát a lélek mélységeiről szól, de a lélek teljességében, mert a Hold a lélek felszíne, a Neptunusz a lélek mélye, a halak jele a lélek körén az a minőség, ami már az emberen túli, ahol nem az ego, az egyén játszik szerepet, ahol teljesen át tudsz szellemülni, elveszíted magad. Itt az igazi érzelmek törnek a felszínre.
 
Észreveheted a következő két napban, hogy jobban érdekelnek a misztikus, spirituális, lelkis dolgok, jobban ráérzel dolgokra, könnyebben kapcsolódsz másokhoz és érted meg környezeted, te magad is sokkal érzékenyebb vagy, valahogy jobban belesimulsz az energiákba. Nagyon jó időszak meditációra, érdemes figyelni az álmokat, megértheted lelked titkait, meghallhatod felsőbb éned üzeneteit, útmutatásait.
 
Kiderülhet a következő két napban az is, hogy vannak-e még félelmeid, vannak-e még lelked mélyén elrendezetlen dolgok, mert most minden felszínre kerülhet. Ha harmóniában éled meg a következő napokat, akkor biztos lehetsz benne, hogy béke van lelkedben. Akinek jönnek a feszültségek a környezetből, ő pedig azért szerencsés, mert rájöhet hol kell még dolgoznia magán. Amire érdemes figyelni, hogy ne menekülj a ködös zűrzavarba, bódulatba, nem az a megoldás hogy álomvilágba menekülsz hanem hogy szembenézel a mumusaiddal és feloldod őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1014610760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu