Az intúiciók hete – Nap a Sagitta csillagaiban – 2019. jan 21-27.
2019. január 21. írta: Csillagtenger

Az intúiciók hete – Nap a Sagitta csillagaiban – 2019. jan 21-27.

A csodálatos hajnali Telihold után, amikor remélem mindenkinek sikerült megnyitnia lelkét a szeretetnek, a békének, az örömnek, a boldogságnak, próbáljunk meg fókuszban maradni ma, hogy ez a fény meg is erősödhessen bennünk, hiszen a Hold ma egész nap a Rák csillagképében jár, annak is Jászol részén, ahol a befogadott dolgok növekednek, gyarapodnak, erősödnek. A mai nap tehát hangsúlyosan arról szól, hogy a szeretetet szétárasszuk önmagunkban.

A Nap közben belépett a vízöntő zodiákusába, elhagyva a bak jelét, amikor mindennek rendje, ideje, helye van, olynakor kicsit koncentráltak, határozottabbak, szigorúbbak vagyunk önmagunkkal. De mostantól lazulnak a hétköznapok, eljött a kalandok, a bolondozás időszaka, a humor, a jókedv, az ’őrültségek’ váltják fel a szigort, jobban észreveheted, hogy pörögnek a poénok, lazább, fesztelenebb vagy, könnyebben kijön a benned élő zseni. Engedj teret ennek, szabadulj fel, légy vidám, boldog.

Közben azért figyeljetek a sugallatokra, mert szellemi szinten, a csillagok birodalmában lassan elhagyva a Sas csillagait, belépett ma a Nap a Sagitta csillagaiba és elérte a Bak csillagkép fejét is. A Sagitta a nyíl, ő az az információ, amiben benne van a minden tudása, ami intuíciók, benyomások formájában érkezik meg hozzánk. Egész héten itt jár a Nap, ebben az időszakban könnyebben tudsz összekapcsolódni a felsőbb vezetéseddel, fogékonyabb vagy és jobban megérted, hogy mi is számít igazán, és hogy te magad alakítod a sorsod, nem a körülményeid tesznek azzá aki vagy. Mivel a Bak csillagkép feje felett ragyog a Sagitta, a Bak feje a szellemiséget képviseli amit a Tejútról, a felsőbb világoktól lehozva akarunk megvalósítani (ez a küldetésünk), most megvilágosodhat miről is szól ez, hiszen a Sagitta azzal, hogy a Bak felett van, ő a vezérlőelv, vagyis ezen a héten akár rá is jöhetsz arra mi is valóban a küldetésed, sorsfeladatod. Csak meg kell nyílni rá.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1114579506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu