Nap-Plútó együttállás, a radikális változás ereje – 2019. január 11.
2019. január 08. írta: Csillagtenger

Nap-Plútó együttállás, a radikális változás ereje – 2019. január 11.

A Plútó és a Nap együttállása január 11-én pénteken lesz egzakt a Nyilas csillagaiban és bak jelében, de ereje már most is érezhető, érdemes elkezdeni felkészülni rá. Ez egy akkora hatalmas erő, amivel átfordíthatod a sorsod, életed. Valóban a sorsod, mert a radikális, végletekről szóló erőt képviselő Plútó az önmagadat képviselő Nappal áll együtt. Ez a fejlődésről, szintlépésről szóló lehetőség a mindenségről szól. A mindenségről, hiszen a Nap a rendszer közepe, a Plútó a széle, így a kettőjük találkozásában benne van a teljesség. Tehát ami most elindul az valóban gyökeresen átváltoztat valamit. És olyan hatalmas ereje van, hogy ami most elkezdődik az végig is megy.

Amire érdemes figyelni, hogy a Plútóban olyan erő van, hogy ami elindul, az meg is valósul, mert a Plútó végigviszi. Tehát jobb ha te irányítod az életedet. Mert a Plútó számára nincsen középút, vagy felemel vagy mélyre ránt. De ha leránt is, azért teszi, hogy amit így eltörölt, elvett, helyette újat adjon, de már magasabb minőségűt. Ebben a formában a kezdet viszont lehet fájdalmas is. De megélhető ez az energia úgy is, hogy azonnal felemel. Ehhez kell a felkészülés, a tudatosság, hogy te irányítsd ezt az erőt. Na de mire is gondoljak? Mivel a Plútó az a bolygó, aki a többi bolygótól eltérően más pályát jár be a Nap körül, ezért is szimbolizálja a végleteket. Tehát amire most érdemes odafigyelni, hogy olyan dolgot indíts el, ami más, ami eltérő az eddigiektől. Ha tudod melyik életterületeden történik ez az együttállás és annak megfelelő dolgot indítasz el, még jobb. Érdemes már most elkezdeni felkészülni. Mert ami most elindul, a benne lévő hihetetlen erővel elindít egy fejlődést az életedben, amivel minden teljesen átfordulhat egy magasabb minőségbe, és a Plútó nem csak csinálgat, ő amputál, vagyis teljesen átváltoztat. Tehát amit most elindítasz, valóban valami nagy, valami más, valami eltérő legyen, hogy az így elindult változás tényleg minőségit emelhessen életeden. Merj nagyot álmodni.

Mindez a Nyilas csillagaiban valósul meg, ami a magasabb világok felé való elindulás birodalma, ahol valóban célba tudsz venni egy jobb, szebb, minőségibb életet. A Nyilasban kinyílik a végtelen lehetőségek tárháza, amihez most kapsz egy hitetelen nagy erőt is. De ehhez merni kell kilépni a megszokott keretekből. Tulajdonképpen az egészet összerakva ami itt történhet egy hatalmas szintemelkedés. És mindez a bak zodiákusában, vagyis ami most elindul, az végig is megy. Hihetetlen erők egyesülnek.

Használd hát ki. Gondold át mi az amiben szeretnél egy valóban minőségi változást az életedben, mert annak most jött el az ideje, hogy tegyél is érte. Kezdj el gondolkodni rajta már most, hogy meg is tudd tenni a lépéseket. Hidd el, ha megvan benned hozzá belül az erő, az Univerzum meghozza a lehetőségeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2314548446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu