Nap-Szaturnusz együttállás – 2019. január 2.
2019. január 01. írta: Csillagtenger

Nap-Szaturnusz együttállás – 2019. január 2.

A Nap és a Szaturnusz találkozása egy igen erőteljes kezdetet ad az évnek, főleg hogy szinte egyidőben történik a Mars hazatérésével a kos jelébe. Eltérő hatású energiák ezek, de mégis nagyon jól kiegészítik egymást. A Nap-Szaturnusz találkozásának talán legfontosabb aspektusa, hogy eljött az ideje annak, hogy mindenki felismerje saját korlátait, és azokat ledöntve elinduljon egy szabadabb élet felé. Hiszen a Nap a központi csillag, aki te magad vagy, a Szaturnusz pedig a kapu őre, rajta túljutva már a csillagok birodalmába léphetünk, ahol nincs polaritás, ott a teljes szabadság, szeretet, az ott már maga a teremtés energiája, ami által minden lehetséges. Vagyis az ő együttállásuk szimbolizálja azt, hogy végre rájöttél arra, hogy tökéletes vagy, teljes vagy, nincs előtted több akadály, főleg nem olyan amit saját magadnak építettél.

Megélhető ez az energia viszont abban a formában is, hogy egyre magasabbra vonod magad köré a falat, még mindig saját kétségeidbe ütközöl, önmagadat gátolod, mennél, de még mindig nem mersz változtatni, mert jönnek a kifogások, nem mersz kilépni saját komfortzónádból, lefojtod magad, túl fegyelmezett, bátortalan vagy. Mindezt persze úgy éled meg, hogy úgy érzed a környezeted, a külvilág gátol téged, minden és mindenki ellened van.

De az idő eljött, lépni kell, főleg, hogy mindez a bak jelében történik. Nem lehet tovább várakozni. A döntés viszont a tiéd. A változás elindult, de a te döntésed, hogy melyik utat választod, elindulsz azon a hegyen felfelé, és a karácsony idején megszületett képességeidet elkezded működtetni, vagy ott ragadsz a falad mögött és tovább topogsz.

A szellemi vezérlet a Nyilas és a Déli Korona csillagai, vagyis a lehető legmagasabb minőség, a szeretet elérése a cél, amit úgy tudsz megvalósítani a mindennapjaidban, hogy szívből cselekszel, koncentrált, precíz, pontos, alázatos vagy.

A Mars ad mindehhez egy kezdő löketet, segít elindulni. Mivel ő a Tavaszponton áll, az erődet most a sugallatokból, a bevillanó ötletekből nyered, illetve azokból a dolgokból amikben szárnyalni tudsz. Figyeld ezeket, vezetnek az úton. Minél furább, annál biztosabb hogy jó irányba visz. Megkapjuk hát az erőt ahhoz, hogy áttörjük azokat az önkorlátokat, tulajdonképpen vége a kifogásoknak. Ha úgy érzed feszült vagy, indulatos, törnél, zúznál, állandóan veszekednél, mindenben és mindenkiben ellenséget látsz, akkor önmagaddal küzdesz, először önmagad felett kell győzedelmeskedned.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5114527212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu