Mars fordulása – 2022. január 12.
2023. január 12. írta: Csillagtenger

Mars fordulása – 2022. január 12.

Mars ma este (jan 12) 21:56 perckor előre indul 2022. október 30-a óta tartó retrográd mozgása után. Ezzel nagy erőre kapunk, hiszen bolygóink már a téli napforduló óta, amikor utolsóként a Nap is átlépett a legmélyebb ponton, mind emelkedő íven vannak, de mivel ezt a bolygóvonatot Mars vezeti idén aki eddig retrográd mozgásban haladt, így eddig visszafogottan haladtunk felfelé, mert hátrafelé haladva ’húzta maga után’ a bolygókat. Mostani fordulásával viszont beindul ez a vonat. Még egy fokozattal magasabbra tudunk majd kapcsolni, mikor Uránusz is direktbe fordul január 22-én. Akkor ott valami nagyon beindul.

Ebben nagy kitörés és elindulás van, főleg, hogy eleve Mars az az energiánk akivel ki tudunk törni a körforgásból.

Érdemes tehát újra átgondolni mi volt Mars retrográdba fordulása óta, sőt talán azt mondanám egész 2022-ben, mert a 2023-as év, ahogy az éves előrejelzésemben is kifejtettem, egy átmeneti év, egyszerre emlékeztet és előre mutat, tulajdonképpen átvezet a ’földiből az istenibe’ ahogy Neptunusz és Szaturnusz közös útjával a halakban elkezdünk megélni egy teljesen más fizikai síkot. Ahhoz, hogy ezt ne káoszként éljük meg, hanem csodaként amire lehetőség van, kell a tudatosság.

Erre készített fel a 2022-es év és kiemelten Mars retrográd haladása is, ugyanis Mars az Aldebaran csillaghoz ment vissza, aki az isteni tudás és képességek tudatos teremtésének energiája, ami egyébként nem más mint Jupiter, aki nemcsak a 2022-es év meghatározó energiája volt, hanem az előttünk álló évek kulcsa is ahhoz, hogy azt a halak Szaturnuszt jól tudjuk megélni. Vagyis duplán megjelenik, hogy mennyire fontos a tudatosság.

Szóval vedd elő a naplódat, vedd elő az emlékeidet és tudatosíts, hogy mit hozott, mit változtatott, mire nyitotta a szemed a 2022-es év és még konkrétabban Mars hátráló mozgása. Most még könnyebb, mert miután Szaturnusz, a gyakorlatba ültetés bolygója belép a halakba, ez már nem lesz egyértelmű, de a vonat akkor is halad, visz előre.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr10018024780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu