Ima abszolút ereje – 2018. december 21. 10:12
2018. december 18. írta: Csillagtenger

Ima abszolút ereje – 2018. december 21. 10:12

Mindennnek elrendelt helye és ideje van. Ha tudjuk, hogy ez mikor van, és akkor cselekszünk, azzal nagyon megkönnyíthetjük életünket. A csillagos égre feltekintve ezeket az időpontokat le tudjuk hozni a mindennapjainkba, már csak az a feladat, hogy amikor eljön, álljunk meg egy pillanatra és cselekedjük is meg. Az egyik ilyen kiemelkedő pillanat a Jupiter-Merkúr együttállása az Antares csillagnál december 21-én. (Gondoltam időben szólok, hogy mindenki fel tudjon készülni.)
 
Ha ekkor megállsz, feltekintesz az égre, és elmondasz egy imát, vagy útmutatást kérsz az égiektől, szavakkal leírhatatlan erővel hat. Miért? Mert a Jupiter az Atya akarata, a minden tudása, aki ezen a napon együtt áll a Merkúrral a mindennapi gondolkodásért felelős bolygóval. Az ő együttállásuk által egyesül a földi és az isteni világ, vagyis amit kérsz, azonnal megadatik. És hol állnak együtt? Az Antares csillagnál. Ő a szívcsillag, akiben benne van az isteni szereteterő, és ő az, aki megnyitja a kaput a két világ között, tehát valóban tárul az isteni világ. Érzitek mekkora erő ez? És tovább fokozva, milyen napon történik mindez? A téli napforduló idején, amikor a Nap eléri a legmélyebb pontot, ahol átfordulva elindul a világosság felé. Vagyis akkor, amikor győz a fény a sötétség felett. Ekkor nyílik a szívkapu. Most koronázódik meg tehát az advent időszakában elvégzett munka. Útjára indul a fény. Ha ezt megerősíted egy imával, azzal azt segíted, hogy az elmúlt hónapban végzett belső munka fénnyé váljon benned, és mihamarabb realizálódjon életedben. Hatalmas erő van a kezedben. Élj vele.
.

Gyújts egy gyertyát, fordulj déli irányba az ég felé 2018. december 21-én 10:12-kor és mondd el ami szívedben van. Majd várj. Várd meg a választ. Ha igazán elcsendesedsz, befelé figyelsz, meg fogod hallani. Az az igazi, ha ez a szertartás minimum 10 percig tart és a megadott időben elkezdődik.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1514495474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu