Eljött az ideje annak, hogy megtudd mi a legfontosabb
2018. december 11. írta: Csillagtenger

Eljött az ideje annak, hogy megtudd mi a legfontosabb

Valami csodálatos időket élünk. (Tudom, mindig ezzel jövök, de ha így van.) Miközben a Nap a Kígyótartó csillagaiban vándorol, vagyis teljes lényünket áthatja a misztika, a beavató erők, a földinél magasabb energia, amit szavakkal nem is igazán lehet kifejezni, a Szaturnusz dec 12-én belép a Déli Korona csillagaiba és egészen január 26-ig itt lesz.

Vagyis ezen időszakban megmérettetik mi igazán életképes az életedben. A Déli Korona a Nyilas csillagkép ölelésében található, a Tejútról törekszik lefelé, a fényből, a Teremtőtől hozza le küldetésünket. Nagyon erős üzenet ez, érzitek? A Nyilas a fény felé céloz, azt veszi célba ami igazán lényeges, ami igazán fontos. Ami arról szól, hogy a fényből jöttünk, és oda tartunk. A fény felé, aminek a tudását a Déli Korona hozza le nekünk. Mivel lefelé törekszik, a magyarság pedig Nyilas nemzet, a Déli Koronában jelenik meg a magyar emberek és a magyar nép küldetése. Ő a mi Szent Koronánk. A legnagyobb erő ami létezik, amivel csak a magyar nemzet rendelkezik. Hatalmas kincs, hatalmas erő és hatalmas tudás van benne.

A Szaturnusz pedig a tapasztalat bölcsessége, azt tanítja, hogy a láthatatlanból, a lélek világából mi válik anyaggá, a lélek mit valósít meg, mi konkretizálódik, és az életképes-e. Ő hozza el azt a tapasztalást, ami által fel tudunk készülni a fény felé lépésre, hogy magasabbra emelkedhessünk. Azzal, hogy a bölcs öreg, a nagy tanító belép most a Déli Korona birodalmába, megmutatja mindenkinek, hogy amit csinálsz, az mennyire életképes, mennyire felel meg eredeti küldetésednek. Most kapod a tanításokat arról, hogy a spirális fejlődésben eljutottál-e oda, hogy a Tejút erőket tudod-e alkalmazni a cselekvések világában. Vagyis méltó vagy-e a Koronára. Most jön el az ideje annak, hogy megtapasztald mi igazán fontos. Hogy nem fizikai lény vagy aki a spiritualitás felé törekszik, hanem szellemlény vagy, aki az anyagban tapasztal. Mekkora különbség. És ezt olyan leckéken, tanításokon át, ahol eredetileg a születési képletedben áll. És ahol most tranzitál, azzal a területtel tudod ezt javítani. Mert mindenkinek kicsit más ez az üzenet.

De a lényeg mégis egy, hogy rájöjj, hogy mi igazán a fontos, ki is vagy te, vagy ami még fontosabb ki nem vagy.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4514471820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu